Prin coroanele funerare online, Sympathyflower reuseste sa aline durerea

0
108

Obisnuiesc sa verific produsele si serviciile celor de la care comand, dar si crezul lor sau atitudinea pe care o au fata de clientii si beneficiarii directi ai serviciilor.

Floraria online specializata in aranjamente funerare, Sympathyflowers.ro, este de nota 10 la ambele capitole. Cuvintele prin care  isi recomanda activitatea sunt: respect si demnitate, flori proaspete si parfumate, iar un simplu popas pe site-ul acestui furnizor de coroane funerare online demonstreaza faptul ca acele cuvinte au acoperire in totalitate.

Respectul fata de clienti al reprezentantilor florariei Sympthyflowers.ro se reflecta in urmatoarele aspecte ale activitatii lor:

-prezenta online pe toate retelele de socializare. Cei care au nevoie de o coroana funerara gasesc repede produsele lor pe paginile online pe care le pot accesa cu usurinta.

-paginile online se incarca repede, site-ul este bine structurat, este la indemana oricarui utilizator al internetului sa intre in categoriile de produse, sa le studieze si sa plaseze comanda.

-pozele aranjamentelor funerare sunt reale, fiind mereu insotite de explicatii privind florile componente, culorile acestora, accesoriile, dimensiunile coroanelor sau jerbelor si preturile acestora.

-pe site exista produse diverse sub toate spectele. De aici se pot comanda coroane funerare rotunde sau in forma de lacrima, buchete funerare si cruci din flori. In acest atelier se fac cele mai noi si elegante modele de aranjamente funerare. Exista modele care nu pot fi gasite pe site-ul altor florarii.

-coroanele arata perfect. Ele pot fi analizate de cei mai exigenti critici, deoarece corespund sub toate aspectele. Florile sunt proaspete, parfumate si frumos colorate. Manopera este realizata cu mult finete, iar buretele umed mentine florile frumoase timp de mai multe saptamani pe mormant.

-procesarea comenzii si livrarea produselor la adresa indicata se face prompt.

-mesajul care se scrie pe coroana este inclus in pret, iar transportul tuturor produselor in valoare de peste 200 de lei este gratuit.

Unul dintre modelele noi care conduce in topul celor mai vandute aranjamente funerare este coroana mov, alcatuita din trandafiri, lisianthus, hortensie, wax flowers, accesorii si verdeata, avand inaltimea de 60 de centimetri. Nuantele de mov sunt in degrade si evidentiate de contrastantele flori albe, dar si de verdeta.

Pretul de 520 de lei al acestei coroane este pe deplin justificat, fiindca la realizarea ei s-au folosit zeci de flori perfecte si accesorii de calitate premium.

Un alt model bine vandut este COROANA FUNERARA DIN GERBERA SI TRANDAFIRI, care este disponibil in trei dimensiuni: S, L si M si in trei combinatii cromatice: bej, rosu si portocaliu.

Citind evaluarile clientilor se poate vedea cu usurinta ca respectul sta la baza intregii activitati a acestei florarii,  incepand cu maestrii care lucreaza atent aceste bijuteri funerare, pana la cei care preiau comenzile si le distribuie totul este facut la superlativ.

Consider ca oamenii trebuie sa stie inainte de a se confrunta cu o problema atat de dureroasa, cum este decesul cuiva apropiat, de unde pot cumpara cu minim efort cele mai frumoase si rezistente aranjamente funerare.

De pe site-ul florariei Sympathyflowers.ro dirijezi din click-uri si taste aranjamentul funerar care sa te reprezinte din locul unde este realizat cu multa maiestrie, pana acolo unde este depus sicriul, fara sa te deplasezi de la domiciliu.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here