Fațade ventilate din plăci de fibrociment

0
125

Industria construcțiilor se dezvoltă continuu. Faptul că în urmă cu douăzeci de ani ni se părea ceva fantastic și posibil de realizat doar în filmele de la Hollywood, astăzi este deja ferm înrădăcinat în viața noastră. Tehnologiile se dezvoltă și apar noi materiale care facilitează munca. Astăzi există fațade ventilate din plăci de fibrocement, deoarece se acordă multă atenție aspectului clădirilor și conexiunii armonioase între estetică și practic. Există noi modalități de decorare a fațadelor, care nu numai că transformă clădirea vizual, dar și măresc caracteristicile tehnologice ale acesteia. Firma Equitone oferă servicii de implementare a fațadelor ventilate și în special a fațadelor din plăci de fibrociment. Specialiștii companiei vor desfășura toate lucrările în mod eficient și la cel mai înalt nivel. Cooperarea cu firma va fi facilitată și de faptul că se implementează un ciclu complet de lucru, începând de la dezvoltarea proiectului de placare a fațadelor și terminând cu instalarea finală a plăcilor din fibrociment.

Fațade ventilate din plăci de fibrociment – Tehnologia de instalare

Tehnologia de instalare a unei fațade cu astfel de plăci este destul de simplă. Ca și în alte opțiuni similare pentru finisarea fațadei, mai întâi trebuie marcați pereții externi, apoi se instalează cadrul de susținere al peretelui, iar în ultima etapă se montează fațada ventilată din plăci de fibrociment. Scopul principal al acestor structuri  este de a decora fațada și în același timp cu economii uimitoare în producția de lucrări și materiale. Trebuie menționat că, pe lângă expresivitatea arhitecturală, astfel de fațade ventilate din plăci de fibrociment reduc conductivitatea termică a casei în ansamblu, ceea ce afectează în mod pozitiv costurile încălzirii pe timp de iarnă și aerul condiționat vara.

Fațade ventilate din plăci de fibrociment – Cea mai bună opțiune

În fiecare an, apar din ce în ce mai mulți producători de plăci din fibrocement pentru fațade, iar unei persoane neinițiate îi va fi greu să aleagă cel mai potrivit tip de fațadă ventilată. Experții firmei te vor ajuta să alegi cea mai bună opțiune, bazată pe preferințele clienților, cerințele tehnologice și principiul economiei. Astfel de plăci din fibrociment pot fi perfect utilizate nu numai ca o obturare obișnuită a fațadei, ci și ca tehnică arhitecturală, combinând culori, subliniind liniile sau orice caracteristici geometrice ale clădirii. Fațada ventilată modernă a clădirii este un sistem tehnologic asociat cu calcule tehnice complexe, care dezvoltă structura, tipul, configurațiile și alte elemente ale placării pereților. Cel mai important rol îl are aspectul materialului pentru fațadă și componentele sale decorative.

Fațade ventilate din plăci de fibrociment – Armonie și estetică

Astăzi, una dintre cele mai acceptabile soluții sunt fațadele ventilate din plăci de fibrociment. Plăcile din fibrociment sunt materiale naturale universale, care în exterior au o structură ideală și multe variații de culoare. Intern, structura este de calitate sofisticată din punct de vedere tehnic, și prezintă mai multe avantaje. Fațadele ventilate din plăci de fibrociment sunt de înaltă calitate și armonioase din punct de vedere estetic. Caracterul materialului este ecologic, prezintă siguranță absolută la incendiu. Cu toate acestea, acest tip de placare va fi cea mai eficientă în menținerea proprietăților de izolare termică și fonică și care va economisi ulterior sume importante de bani, atunci când se creează condiții climatice interioare.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here