Cum sa alegem corect blatul de mobilier – Protege Parol

0
546
blaturi mobilier protege parol
blaturi mobilier protege parol

Mobilierul din casa noastra si mai ales din bucataria casei trebuie sa fie unul care sa ne permita o flexibilitate mai mare, dar si care sa arate bine pentru ca la final sa avem parte de acel grad ridicat de confort. Echipa Protege Parol pune acum la dispozitie o gama variata de accesorii de mobilier precum prize incorporabile, manere si butoni, dar mai ales o gama variata si totusi completa de blaturi de mobila moderne.

Blatul din bucataria casei noastre este un element foarte important mai ales ca este o suprafata care este folosita foarte mult in bucatarie. Cea mai mare caracteristica a acestui element este faptul ca ea trebuie sa aiba un material de calitate si sa fie rezistenta la caldura, umiditate si zgarieturi.

Pentru ca este o suprafata foarte solicitata, materialul din care este realizat blatul trebuie sa fie rezistent si dur.

Blaturile realizate din quartz sunt ideale pentru ca au o rezistenta mare si sunt realizate din aproximativ 93% quarz din compozitie dura. Astfel, suprafata blatului este neporoasa si nu se pateaza, iar pe langa asta nu retine bacterii.

Putem sa mai alegem si blaturile realizate din granit dur care sunt foarte apreciate in multe bucatarii din tara pentru simplul fapt ca au o culoare frumoasa si variata.

Pe langa asta, granitul este un material termorezistent – asta inseamna ca rezista la oalele sau cratitele incinse.

Atunci cand vrem sa alegem cele mai bune si potrivite blaturi pentru casa noastra mai ales pentru bucatarie trebuie sa alegem dupa grosimea acestuia, material si dupa stilul mobilierului nostru.

Protege Parol iti vine in ajutorul tau cu gama de blaturi de mobila moderne dar si cu gama de fete de usi de calitate ridicata pentru ca tu sa ai o casa moderna si eleganta.

Descopera acum pe site si gama completa de fronturi de mobilier.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here