5 motive pentru care sa cumperi Bitcoin prin Ro.exchange

0
177

Pentru ca tot mai multe persoane cumpara Bitcoin acest articol va trata cele mai importante 4 motive pentru care ro.exchange este cea mai buna solutie pentru a cumpara cryptomoneda.

Cumpara Bitcoin cu comisioane mici

Persoanele care cumpara Bitcoin de aici vor plati o singura taxa, aceasta fiind reprezentata de comisionul aferent tranzactionarii, care este de 0.15 procente din valoarea totala tranzactionata. Utilizatorii nu sunt supusi si altor taxe si costuri ascunse ceea ce reprezinta cu siguranta un foarte mare avantaj. In momentul retragerii va fi perceput un comision e retea care nu este dependent de site si suma va ajunge intreaga la utilizatorii aflati in blockchain.

Flexibilitate

Site-ul permite atat tranzactionarea Bitcoin cat si pentru alte monede. Tranzactiile cu monede virtuale pot sa fie realizate si contra altor monede virtuale sau pot fi facute in euro. Retragerile si depunerile in euro sunt realizate cu ajutorul unui cont SEPA si procedurile sunt foarte simple fiind explicate clar, pas cu pas in cadrul platformei.

Securitate

Securitatea este foarte importanta pentru toti cei care tranzactioneaza. Platforma mentine un nivel mare de securitate si specialistii acorda un nivel sporti de atentie pentru acest segment, la nivelul platformei dar si la nivelul fiecarui client. Sunt utilizate protocoale de securitate foarte noi si toate monedele cripto sunt stocate sub vorma de portofele offline. Utilizatorii primesc recomandarea de a seta autentificarea in 2 pasi. De asemenea, pentru tranzactii speciale, platforma solicita in mod automat autentificarea cu 2 pasi pentru un plus de siguranta.

Se pot face tranzactii intre utilizatori

Tranzactiile care au loc pe plaforma se vor face doar intre userii activi iar preturile sunt reglate de oferta si cerere. Userii au posibilitatea de a face tranzactii cu ordin de plata. Ordinul de plata este de doua tipuri si anume market si tip limit. Market sunt ordinele de plata care se face automat la pretul pietei atunci cand se plaseaza comanda. Ordinele de plata tip limit sunt cele in care utilizatorul seteaza propriul pret pentru cumparare si vanzare in functie de propriile analize pe care le face pe piata.

Serviciu de relatii cu clientii

Persoanele care vor sa cumpere sau sa vanda Bitcoin si alte criptomonede gasesc atat tutoriale cat si informatii variate pentru a face cu succes toate tranzactiile. In plus, poate fi contactata echipa pentru relatii cu clientii pe mail sau prin retelele de socializare pentru intrebari suplimentare. Faptul ca utilizatorii pot scrie pe Instagram, Facebook, Telegram, Reddit si Twitter, reprezinta avantaje considerabile avand in vedere faptul ca posibilitatea de a afla raspuns la o problema data este mult mai mare si se intampla intr-un timp mai scurt. Deoarece nu trebuie sa astepte mult pentru a primi ajutor, userii sunt in numar tot mai mare pe aceasta platforma.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here