Comandantul Ioan Gligor este noul preşedinte al Filialei Sibiu a PER

0
405

În calitate de preşedinte al PER Sibiu, comandantul Ioan Gligor se alatură personalitaţilor nou-venite în Partidul Ecologist Român.

Ioan Gligor este Doctor în Ştiinţe Militare- Geopolitică, dublu licenţiat al Academiei de Înalte Studii Militare şi Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, absolvent, în prezent, al unui program de master în limba franceza “Schimbări Climatice şi Siguranţa Alimentară” la USAMV Cluj- Napoca.

În perioada 1993 – 1994 , Gligor a fost Şef de stat major la Unitatea Militară Sibiu iar intre 1994 – 1998, Ioan Gligor a detinut functia de Comandant al Unitatii Militare Sibiu. Din 1998 pana in 2003, Gligor Ioan devine Şef de stat major al Centrului Militar Judeţean Sibiu. In perioada 2006 – 2010 a ocupat functia de director executiv la Direcţia pentru Sport a judetului Sibiu iar din 2014 pana in prezent, este Presedinte al Casei de Comert Balcanica (Curtea de Arbitraj a Asociatiei Balcanice de Arbitraj).

 

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Platforma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro salută și susține decizia Biroului de presă al PER

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here