Sfaturi: cum sa detectati ca un ceas este fals

0
143

V-ati intrebat vreodata cum sa detectati un ceas fals? Intr-un moment in care pirateria este unul dintre principalii sai inamici , am decis sa realizam acest editorial, astfel incat sa nu deveniti victima a fraudei sau sa promovati un act ilegal fara sa il cunoasteti.

Sfaturi: cum sa detectati ca un ceas este fals

Asculta-l, simte-l si cantareste-l: ceasurile mecanice au un calibru, motor, format din zeci de piese.

De asemenea, puteti vedea detaliile ceasului, bratarile care ar trebui sa se deschida si sa se inchida fara probleme, dar trebuie sa isi pastreze fermitatea. Un alt mod de baza pentru a afla daca un ceas este sau nu original este acela de a analiza bine miscarile acelor, intrucat la ceasurile originale curg lin, in timp ce la replici fac salturi intre secunde. Din acest motiv, ceasurile tind sa fie grele, densitatea metalelor utilizate este esentiala. Verificati carcasa si materialul; procedati la fel cu cristalul (safir, mineral, Plexiglas).

Standard de calitate: cadranul are tolerante maxime de calitate, adica daca ceasul este de la un brand recunoscut, asigurati-va ca nu veti gasi defecte. Inainte de vanzare, fiecare piesa este supusa inspectiei vizuale prin controale stricte. La fel se intampla si cu bratara, trebuie sa functioneze perfect, sa verifice greselile de imprimare sau finisaje. Amintiti-va ca finisarea unui ceas high-end este foarte importanta.

Verificati-l online: fiecare ceas de lux are un numar de referinta. Gasiti-l pe partea din spate a piesei, este gravata si efectuati o cautare pe internet , verificati daca piesa se potriveste in intregime, verificati-o. Vezi lista de ceasuri dama originale pe care le poti achiziona online la cele mai bune preturi.

Numar de serie: atat pentru bratara, cat si pentru ceas, caz, exista un numar identic. Daca nu se potrivesc, intrebati daca originalul a fost schimbat.

Accesati un centru specializat: punctele de vanzare autorizate de marci pot verifica in detaliu piesa. Du-te daca vrei sa afli adevarul despre ceas.

Tipuri de ceasuri false

Exista copii extrem de apropiate ale ceasului original. Atat de mult, incat este practic imposibil sa se determine autenticitatea acestuia daca nu este inspectata in detaliu. Va lasam diferenta dintre piraterie si contrafacere.

Pirateria: costul redus al piesei care incearca sa apara doar inaintea ochiului fara experienta. Puteti afla tragand coroana, apasand butoanele (daca este crono) sau cautand cu o lupa. Joaca cu el, uita-te la cadran, la indexuri, ace si multe altele.

Falsificarea: munca este atat de delicata incat nu numai ca realizeaza cutia in conformitate cu standarde similare cu cele ale marcii . Mai degraba, dezvolta miscari in conformitate cu brevetele companiilor de ceasuri. Aceste companii isi fac timp pentru a genera cazuri similare cu originalul, cardurile de garantie si multe altele.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here