POLITICĂ. Firea a luat foc: Este înregistrat! Voi depune plângere împotriva Violetei Alexandru

0
235

Gabriela Firea a declarat, la România TV, că unul dintre consilierii guvernamentali i-a sunat pe mai mulți directori din companiile municipale și i-a chemat la sediul PNL pentru a spune secrete de serviciu.

Vă dau o informaţie în exclusivitate. Ce se întâmplă în politica dâmboviţeană. Am aflat răspunsul la întrebarea de ce nu avem pensii, de ce nu avem alocaţii, de ce salariile sunt în anumite domenii aşa cum sunt. Pentru că iată cu ce se ocupă ministrul Muncii, doamna Alexandru care ar trebui să fie zilnic în audienţă la premier, la ministrul de Finanţe şi să se zbată pentru pensionari şi pentru toţi cei care muncesc, dar şi pe copii, spune Gabriela Firea, potrivit Stiripesurse.ro.

Primarul general al Capitalei spune că va depune plângere în acest caz

„O anunț pe doamna ministru că voi depune plângere.  Astăzi, toţi directorii generali şi executivi din Primăria Generală, din aparatul de lucru al primarului general, funcţionari publici, toţi directorii generali de la companiile municipale – incriminate de PNL dar care acum sunt bune – şi toţi directorii de la subordonatele Primăriei Capitalei au fost sunaţi în numele doamnei ministru al Muncii de acest domn, Mihai Ionescu. Mihai Ionescu i-a invitat la sediul PNL din Modrogan. Unii l-au înregistrat. L-au pus să sune pentru că sunt disperați. Acest consilier le-a cerut directorilor, arhitectului șef, să îi spună ce probleme au la serviciu, adică secrete de serviciu. Vreau să știu dacă domnul premier știu că acești oameni fac politică, pentru că e interzis. A sunat în timpul serviciului și i-a convocat nu seara, nu în week-end, ci în timpul serviciului. Acest consilier este fiul unui parlamentar PNL de Prahova, George Ionescu. E consilier plătit din banii statului, care a sunat pe banii statului, în timpul serviciului. Este înregistrat! Nu trebuie să facă astfel de abuzuri față de funcționarii publici.”, a mai spus Gabriela Firea.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here