Scrisoare deschisă adresată președintelui Camerei Deputaților Ciolacu Ion-Marcel, președintelui Senatului României Cazanciuc Robert-Marius şi în atenţia Președintelui României Klaus Werner Iohannis și premierului României Ludovic Orban

0
193

În aceste zile când se văd de departe cel mai odios atac la adresa drepturilor omului în România post-revoluţionară, un atac de trădare naţională, precum şi un genocid, având în vedere suspendarea pentru o perioada nedeterminată a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor români prin decizia Curţii Europene, la cererea autorităților române din data de 16.03.2020 de activare a art. 15 din
Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, decizie ce nu a fost comunicată cetățenilor şi NIMENI nu a explicat nici până în prezent de ce a făcut România acest demers și care sunt efectele pentru cetățeni,
cât şi măsurile medicale cu caracter dictatorial, la comanda directorului general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii cu scopul de ucidere a mai mulor români sănătoşi şi bolnavi, oricând şi oriunde, a
confiscării bunurilor suspecte de contaminare pentru binele şi sănătatea publică, pentru evitarea săvârșirii unui genocid cu scopul de a distruge o mare parte din populația României, separarea fizică apersoanelor bolnave cu o boală infectco-contagioasă sau a persoanelor purtătoare ale unui agent patogen în vederea monitorizării stării de sănătate sau a persoanelor sănătoase suspecte de a fi
infectate, separarea fizică a părinţilor de proprii lor copii, de familia sa și de societate, doar pe baza unei suspiciuni, interzicerea efectiv a dreptului de a mai fi și bolnavi, stare normală în viața oricărei
persoane şi multe alte măsuri negative cu încălcarea gravă a oricăror drepturi și libertăți ale românului.

PARTIDUL ROMȂNIA NOASTRĂ,Organizaţia Judeţeană Constanţa, prescurtată P.R.N
Organizaţia Judeţeană Constanţa, partid neparlamentar, nou constituit la nivel de judeţ, cere imperativ PARLAMENTULUI ROMÂNIEI să respingă, de urgenţă, acest proiect de lege de instituire a totalitarismului în România, de încălcare a drepturilor fundamentale ale poporului român, având în vedere că discutăm despre UNICUL ATAC asupra drepturilor omului în România de după anul 1989, cel mai mare act de trădare națională, precum și GENOCIDUL programat de Guvernul
României susţinut de preşedintele României cu ocazia declarării ”pandemiei” de COVID-19 în România, fără nici un temei legal, fără să emită nici un document legal care să constate apariția pandemiei de COVID-19 și fără nici o legătură cu realitatea faptică pe această temă, prin decretarea stării de urgenţă pe întreg teritoriul României.
Prin urmare, PARTIDUL ROMȂNIA NOASTRĂ, Organizaţia Judeţeană Constanţa face apel la înţelepciunea PARLAMENTULUI ROMANIEI, președintelui Camerei Deputaților a ROMÂNIEI
CIOLACU Ion-Marcel, președintelui Senatului ROMÂNIEI CAZANCIUC Robert-Marius, dar şi la ajutorul Bunului Dumnezeu şi solicită respingerea de îndată a proiectului de lege de instituire a
totalitarismului în România, de oprire a GENOCIDULUI împotriva Poporului Român prin instituirea unor măsuri dictatoriale în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic la
dispoziţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care o data ce vor fi stabilite prin lege, vor fi aplicate şi în cazul oricărei epidemii sau pandemii contagioase.

Sursa foto: redactor Daniel Mihai

Redacția platformei media Criteriul Național și colectivul ziarului Nationalul.ro mulțumește doamnei preşedinte P.R.N. a Organizaţiei Judeţene Constanţa Drd Ma. jr. ing. Gabriela-Ştefania NUŢ

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!