Despre aspiratoarele Karcher

0
86

 

Design-ul extrem de simplu de montat și demontat, cu sistemul Pull&Push, de schimbare a sacului de hârtie (pentru anumite modele), dar și spațiul special de așezat furtunul fac aspiratoarele Karcher sa fir foarte ergonomice și versatile!

Poate singurul său dezavantaj este că este mai zgomotos decât alte tipuri de aspiratoare, dar asta se datorează puterii sale și a capacității de aspirare.

 

Dovada că aspiratoarele Karcher sunt foarte performante și simplu de utilizat stă și în review-urile primite de exemplu de Karcher WD3 pe site-ul eMag. Acest aspirator are o medie a notelor primtie de 4,8 dintr-un maximum de 5. Din 282 de utilizatori care au lăsat review-uri pentru acest aspirator Karcher, doar 3 au notat aspiratorul cu o stea, doi cu două stele, unul cu 3 stele, 20 cu patru stele și 178 cu 5 stele!

Karcher este unul dintre brandurile cu renume

Aspiratorul Karcher este cel mai bun şi deţine funcţia de a satisface nevoile utilizatorilor, fiind caracterizat prin fiabilitate ridicată, viaţă lungă şi zgomot redus. Aspiratoarele Karcher sunt concepute atât pentru curăţarea uscată cât şi pentru cea umedă, fiind utilizate în funcţie de necesităţi.

Aparatele sunt dotate cu câte două recipiente sau saci de până la 12 litri, unul pentru curăţarea uscată şi unul pentru curăţarea umedă. Tubul este extensibil şi este format din două bucăţi. Duzele sunt numeroase şi sunt de diferite mărimi.

Dvs ce aspirator va doriti? Unul puternic sau unul simplu? Aspiratoarele Karcher sunt ideale atat la exterior, cat si la interior.

Alegeti calitatea Karcher – aspiratoare cu spalare, verticale sau cu sac!

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here