SCRISOARE DESCHISĂ adresată președintelui CAMEREI DEPUTAȚILOR ROMÂNIEI CIOLACU Ion-Marcel, președintelui SENATULUI ROMÂNIEI CAZANCIUC Robert-Marius şi în atenţia Președintelui României Klaus Werner IOHANNIS, premierului României Ludovic ORBAN, PARLAMENTULUI ROMÂNIEI

0
215

În aceste zile când se văd de departe cel mai odios şi unic atac la adresa drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţeanului în România post-decembristă, un atac de trădare naţională,precum şi un genocid, având în vedere suspendarea pentru o perioada nedeterminată a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor români prin decizia Curţii Europene, la cererea autorităților
române din data de 16.03.2020 de activare a art. 15 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului,decizie ce nu a fost comunicată cetățenilor şi NIMENI nu a explicat nici până în prezent de ce a făcut
România acest demers și care sunt efectele pentru cetățeni, cât şi măsurile medicale înfricoşătoare cu caracter dictatorial şi obligatoriu la comanda directorului general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii cu scopul de uciderere a cât mai multor români sănătoşi şi bolnavi, oricând şi oriunde, pentru evitarea săvârșirii unui genocid cu scopul de a distruge o mare parte din populația României.

De aceea,PARTIDUL ROMȂNIA NOASTRĂ, Organizaţia Judeţeană Constanţa, prescurtată P.R.N Organizaţia Judeţeană Constanţa, partid nou constituit la nivel de judeţ, neparlamentar arată că această
scrisoare deschisa constituie protestul scris faţă de atrocitățile înfiorătoare cu caracter obligatoriu ce sunt instituie prin dispoziţiile Proiectului de lege Pl-x 418/2020 modificat prin care sunt încălcate drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţeanului postdecembrist în România.
PARTIDUL ROMȂNIA NOASTRĂ,Organizaţia Judeţeană Constanţa face apel la înţelepciunea președintelui Camerei Deputaților a ROMÂNIEI CIOLACU Ion-Marcel, președinteluiSenatului ROMÂNIEI CAZANCIUC Robert-Marius, a PARLAMENTULUI ROMANIEI, dar şi la
ajutorul Bunului Dumnezeu şi cere imperativ să respingă de îndată proiectul de lege modificat la 09.07.2020 prin care se instituie totalitarismului în România, de oprire a GENOCIDULUI împotriva  Poporului Român prin instituirea unor măsuri dictatoriale şi înfricoşătoare în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic la dispoziţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care
o data ce vor fi stabilite prin lege, vor fi aplicate şi în cazul oricărei epidemii sau pandemii contagioase.

PARTIDUL ROMȂNIA NOASTRĂ,Organizaţia Judeţeană Constanţa dezaprobă cele mai
ingrijorătoare şi înfierătoare aspecte ale textelor acestui proiect de lege ce privesc măsuri abuzive și totalitariste, cum ar fi :
– ”informațiile ştiinţifice oficiale” transmise de catre institutii internationale, date ce oferă elemente de probă bazate pe metode științifice stabilite de O.M.S. şi acceptate ce reprezintă supunerea
unor organisme internationale,
– „carantina persoanelor” – măsură de prevenire a răspândirii bolilor infectocontagioase stabilită prin decizie motivată a Direcției de Sănătate Publică pentru fiecare persoană identificată,

– ”contaminare”- aduce din nou în discuție ”agentul patogen”, ce duce la imposibilitatea de cuantificare a criteriilor, de definire, de raportare, lăsând loc la impredictibilitate și interpretarea după
bunul plac al autorităților, în condițiile în care trăim de când ne naștem cu microbi, viruși și paraziți

– ”date științifice oficiale” – informația ce oferă un element de probă bazată pe metode
ștințiifice stabilite și acceptate transmise de catre institutii internationale ceea ce inseamna subordonare

– separarea fizică, forţată, a persoanelor bolnave cu o boală infectco-contagioasă sau a persoanelor purtătoare ale unui agent patogen în vederea monitorizării stării de sănătate sau a persoanelor sănătoase suspecte de a fi infectate, doar pe baza unei suspiciuni,

– separarea fizică a părinţilor de proprii lor copii ori a oricarei persoane căreia i s-a instituit tutela sau curatela ori o persoană care, datorită vârstei, bolii sau altei cauze, are nevoie de ajutor,când
măsura izolarii a fost luată față de o persoana bolnavă

– separarea copiilor de familia sa și de societate şi instituționalizarea forțată a acestora când părinții sunt carantinați și/sau izolați

– confiscărea bunurilor suspecte de contaminare și supuse carantinei, precum și bunurile persoanei suspecte a cărui bun se carantinează pentru binele şi sănătatea publică, măsură ce se stabilește prin ordin al Ministrului Sănătății.

– distrugerea bunurilor, ” proprietarul acestora va fi despăgubit, din bugetul Ministerului
Sănătății.”

– interzicerea efectiv a dreptului unei persoane de a mai fi și bolnavă, stare normală în viața oricărei persoane şi multe alte măsuri înfiorătoare, negative ce încălcă grav orice drepturi și libertăți
fundamentale ale românului, chiar şi legea lui Dumnezeu, creatorul omului dupa chipul şi asemănarea lui, al cerului şi al pământului, al familiei formată din om şi nevasta sa.

Având în vedere cele menționate, PARTIDUL ROMȂNIA NOASTRĂ, Organizaţia Judeţeană Constanţa solicită respingerea de îndată a Proiectului de Lege de lege Pl-x 418/2020 modificat la 09.07.2020 de către Parlamentul României, fiind vădit abuziv și totalitarist,dumneavoastră ca aleşi ai
Europene ale Drepturilor Omului.
PARTIDUL ROMȂNIA NOASTRĂ, Organizaţia Judeţeană Constanţa propune iniţierea organizării unui referendum prin care românii să-şi exprime voinţa suverană cu privire la dispoziţiile Proiectului de Lege de lege Pl-x 418/2020 modificat, adica să spună dacă vor şi acceptă dispoziţiile
Proiectului de Lege de lege Pl-x 418/2020, în forma modificată, având in vedere că voința poporului nu trebuie nesocotită, chiar dacă este vorba despre un demers consultativ.

13 iulie 2020

Sursa foto și redactare:Prof.Dr.Daniel Mihai

Platforma media independentă Naționalul.ro mulțumește Doamnei Preşedinte P.R.N. a Organizaţiei Judeţene Constanţa-Drd Ma. jr. ing. Gabriela-Ştefania Nuț

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!