Sanito – solutii moderne inteligente pentru baia ta

0
366

Fie ca va reamenajati baia, fie ca incepeti o constructie de la zero, este recomandat sa va ganditi cu atentie planul de lucru si sa apelati la cele mai bune solutii pentru dumneavoastra. Investind in buna amenajare a baii voastre, investiti in primul rand in confortul vostru, in eficienta energetica a caminului, dar si in sanatatea voastra. Baia este locul unde ne petrecem cea mai mare parte a vietii pe langa dormitor. De altfel, se poate transforma intr-un adevarat focar de infectie daca igiena nu este prezenta in mod constant. Sa nu uitam ca, deseori, chiar si cu o igiena personala responsabila, cat si cu o igiena de top in ceea ce priveste curatenia obiectelor sanitare prezente in baie, tot exista un risc de a face o serie de boli mai mult sau mai putin transmisibile, mai mult sau mai putin de impact fizic si psihologic. De altfel, investind intr-o baie inteligenta ne putem bucura pe deplin de mai mult confort si de mai multa siguranta, pentru ca cei de la Sanito ne vin in ajutor cu solutii complexe, multiple si accesibile, pentru amenajarea unei bai de ultima generatie.

Portofoliul Sanito – calea catre o casa inteligenta

Sanito Romania va pune la dispozitie o multime de obiecte si produse sanitare de top la cele mai bune preturi, ce pot fi folosite oricand si oriunde, acasa sau la locul de munca. Produsele Sanito sunt corespunzator corelate la proprietatile si cantitatile existente, astfel incat ca, prin Sanito, puteti economisi o suma consistenta de bani in timpul amenajarilor voastre. De altfel, la Sanito puteti gasi produse pe alese, de la accesorii pentru bucatarie si masa, pana la capac toaleta inteligent pentru baie. De altfel, optiunile sunt multiple, pentru diferite nevoi pe care le avem cu totii, in mod obisnuit.

Solutii moderne pentru amenajarea unei bai

Daca aveti un buget relativ ridicat pentru amenajarea baii sau daca doriti sa investiti constiincios in ustensile si accesorii trainice, cu o durabilitate crescuta si care sa va ofere un plus de siguranta si confort, va recomandam sa nu omiteti nici aceste capace toaleta.

Aceste capace toaleta cu senzor sunt una dintre cele mai noi lansari de pe piata in ceea ce priveste obiectele de igiena si ustensilele utilizate pentru amenajarea si renovarea bailor. De altfel, utilizarea unui astfel de capac nu impune schimbarea completa a vasului de toaleta sau o serie de implicatii si investitii extra majore. Acest capac toaleta inteligent este dotat cu un sistem ce permite protectia vasului de toaleta la fiecare utilizare. Este un capac toaleta cu hartie de unica folosinta, care ruleaza o foaie de hartie pe intreaga suprafata a colacului. Probabil va intrebati la ce ajuta aceasta inovatie si care sunt costurile.

Ei bine, un astfel de capac restabileste echilibrul baii noastre si ne ajuta sa fim mai bine protejati in lupta cu bacteriile sau virusii ce se pot transmite prin intermediul vasului de toaleta. Costurile pentru un astfel de capac difera in functie de preferinte, insa o alegere mai accesibila este un capac toaleta cu buton de acest tip.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here