Ecologiștii (PER) îl ironizează pe Traian Băsescu și îl provoacă sa spună public ce va bifa în declarația CNSAS, privind posibila sa candidatura la alegerile locale, ținând cont că a fost deja declarat de instanță, colaborator al Securității

0
577
Fostul presedinte Traian Basescu a participat, marti 29 Noiembrie 2016, in studioul Gandul din Bucuresti, la emisiunea "Votez cu mine!". MARIAN ILIE/MEDIAFAX FOTO

Ecologistii (PER) îl ironizează pe Traian Basescu și îl provoacă sa spună public ce va bifa in declarația CNSAS, privind posibila sa candidatura la alegerile locale, tinand cont ca a fost deja declarat de instanță, colaborator al Securitătii și dacă va semna ca Petrov sau Traian Băsescu.

Fostul președinte al României amenință partidele de pe dreapta eșichierului politic, dacă nu vor bate palma pentru a susține un candidat unic la Primăria capitalei, se va vedea “nevoit” să intre în lupta pentru PBM. Adică, sub scuza ridicolă de a salva PMPul- adică fix 2%, scorul actual al partidului, Basescu vrea să fie din nou pionul care schimbă , de fapt, istoria Bucureștiului. Teama reală privind amenințarea indirectă a lui Petrov, ar trebui sa fie, mai degrabă, dinspre sistem, care îl tine în brațe, în loc sa-i fi arătat cartonașul roșu demult!

Fostul președinte Traian Băsescu

Faptul că Basescu vrea vot electronic sau prin corespondență, pe repede înainte, intr-o Românie total nepregătită tehnologic pentru un astfel de pas, arată clar că speră la măsluirea alegerilor. Din nou: sacrificarea partidelor mici și pomparea voturilor pentru scoaterea din moarte clinică a partidului basist, precum și împăierea unui președinte de țară care, ar fi trebuit sa rămână onorabil în istorie, dar continuă să dăuneze românilor. ‼️ Dacă își va depune candidatura, promitem să îi trimitem o ladă, simbolic, să înțeleagă unde va ajunge! Tot în istorie!

 

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

Platforma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro mulțumește domnului președinte al PER Dănuț Pop

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here