Beton Expert este firma de care ai nevoie pentru beton amprentat

0
49

Betonul amprentat este o investitie foarte buna, deoarece ofera un aspect placut, dar si o suprafta aderenta care nu permite alunecarea pantofilor de pe suprafata respectiva.

Firma Beton Expert este leader in acest domeniu si ofera clientilor cele mai bune oferte de beton amprentat.

Cum se face betonul?

Betonul este o compozitie omogena si flexibila, care poate fi modelata in aproape orice forma. Ideea din spatele folosirii betonului este nevoie de un material care sa poata sa sustina structura cladirilor. In general, betonul folosit pentru constructia cladirilor poarta denumirea de beton armat, cea ce inseamna ca materialele din beton sunt armate cu otel, pentru a adauga un suport si flexibilitate, in ceea ce priveste rezistenta si duritatea. Rezistenta totala a betonului ca depinde de materialele folosite si de utilitatea prevazuta.

Betonul este alcatuit din ciment, apa si alte elemente agregate, precum nisipul si pietrisul. Ingredientul principal in prepararea betonului este cimentul, ce poate fi regasit sub forma de pudra, fuziune incalzita ce include si argila, calcar si alte substante chimice cu rol de agenti de intarire si plastifiere.

Prin amestecul apei cu restul ingredientelor, are loc un proces numit hidrolizare. Rezultatul acestui proces este o reactie chimica ce determina transformarea cimentului intr-o pasta ce acopera suprafata agregatelor, unindu-le intre ele. In final, pasta se intareste si se transforma intr-o masa solida, ce poarta denumirea de beton.

Betonul amprentat este o metoda extrem de inovatoare de imprimare a suprafetei betonului proaspat turnat, pentru a oferi aspectul de piatra, pavaje, caramizi, ardezie sau chiar terase din lemn. Betonul amprentat este un material de constructie sustenabil, care are un impact foarte redus asupra mediului in comparatie cu alte materiale de constructie. Nisipul, cimentul, agregatele si apa sunt componentele principale ale betonului, adaugand culoarea, textura si creativitatea, pentru a-l face placut din punct de vedere estetic, se imprima cu ajutorul unei matrite.

Betonul amprentat contine fibre elastice care protejeaza fisurile majore si de asemenea contine aditivi ce il fac rezistent la dezghet/inghet

Culoare/culorile dorita se obtine cu ajutorul unui colorant special.

Printre multele avantaje ale betonului amprentat se numara si rezistenta la mucegai, praf si alte alergene, astfel incat sa poti asigura un mediu sigur si sanatos pentru familia ta. Este, de asemenea, rezistent la pete de ulei de motor, petele diesel si alte scurgeri mecanice.

Ce pret pe metru patrat pentru beton amprentat ofera Beton Expert?

Pretul pe metru patrat de beton amprentat la Beton Expert este de 100 ron, insa in pretul acesta firma ofera manopera si materiale la cheie.

Imitatiile oferite de Beton Expert sunt urmatoarele:

-Evantai – European Fan;

-Pavaj belgian;

-Pavele invechite;

-Piatra californiana;

-Piatra continua;

-Piatra de rau;

-Piatra engleza;

-Sileria;

-Lemn;

-Piatra iregulara.

Aceste imitatii permit infrumusetarea oricarei locuinte fara a investi foarte mult. Betonul amprentat oferit de Beton Expert poate fi folosit intr-o paleta vasta de culori pentru a oferi un contrast cat mai placut cu restul casei.  Betonul amprentat este investitia cea mai buna pentru o terasa, gradina sau partea frontala a unei case!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here