Mitropolitul Clujului îndeamnă românii la rugăciune: ”Domnul Isus Hristos este ”doctorul cel mare”. Poate tămădui această pandemie”

0
85

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, consideră că Isus Hristos, care este „doctorul cel mare”, este singurul care poate tămădui pandemia de coronavirus, relatează MEDIAFAX.

IPS Andrei a declarat sâmbătă în predica rostită în cadrul slujbei de Liturghie de la Mănăstirea Nicula, județul Cluj, că toată lumea, de la mare până la cel mic,  trebuie să se roage lui Dumnezeu să înlăture această pandemie.

„O lume întreagă este cuprinsă de pandemia pe care o vedeți. O rugăm pe Maica Domnului să intervină la și să ne facă sănătoși. Domnul Isus Hristos este , doctorul sufletelor și trupurilor. (…) Credem că poate tămădui și această pandemie care s-a întins peste toată lumea”, a spus mitropolitul Clujului, potrivit MEDIAFAX.

Acesta susține că sunt dovezi în Biblie potrivit cărora, în cazuri de calamități, molime, de boli, de pandemii, Dumnezeu, la rugăciunile puternice ale oamenilor, s-a milostivit de ei.

„Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”, a mai spus mitropolitul Clujului.

Peste 2.000 de credincioși la mănăstirea Nicula

Peste 2.000 de persoane s-au adunat la mănăstirea Nicula, vineri, 14 august, în seară dinaintea marii sărbători religioase, Adormirea Maicii Domnului.

Anul trecut, la slujba specială din 15 august au asistat şi peste 120.000 de oameni, de această dată numărul lor va fi mult mai mic, din cauza pandemiei.

Autorităţile se aşteaptă că sâmbătă să ajungă la Mănăstirea Nicula câteva mii de oameni, poate 5.000-6.000.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a declarat că „adunările religioase nu intră în categoria adunărilor publice”

„Adunările religioase nu intră în categoria adunărilor publice, astfel că nu se supun restricțiilor de 500 de participanți”, a declarat sâmbătă prefectul Clujului, Mircea Abrudean. Conform acestuia, adunările religioase nu au limitare la numărul de participanţi și „se respectă măsurile de distanţare”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here