Credința și reușita…

0
112
Motto „În ceea ce nu crezi, nici nu-ți trebuie!”
 
   Afirmația mi-a fost confirmată de experiența trăită. Știam din cărți că virușii (fără nume) care „asediază” permanent organismul omului nu fac casă bună cu mediul acid. Îmi apăruse niște firicele pe piele și aflasem de la un medic dermatolog că acestea sunt cauzate de un virus nenumit – acea ființă de un milion de ori mai mică decât un milimetru.Am tamponat firicelele (erau și sub lobul urechii) câteva zile și am văzut cum se micșorau până au dispărut.
Am dorit să împart această experiență cu alții, chiar am transmis-o, însă persoana respectivă, deși părea interesată, mi-a spuns peste câteva zile „că nu crede că așa ceva îi va face bine și se va duce la medic.”
    Credința ta în ceva …- este condiția fără de care nu vei reuși. Dacă te duci la examen și crezi că nu-l vei trece, deși pretinzi c-ai învățat , sigur vei rata acel examen. Astfel de oameni încep să-și exprime gândul printr-o negație, ca de exemplu-” Nu cred c-ai să poți să-mi împrumuți 1000 lei, dar îndrăznesc să-ți cer…. „
   E regretabil că nu avem de la cine să învățăm să credem în idealurile noastre, în puterea noastră lăuntrică , care odată trezită, ne va ghida faptele pentru a reuși în acțiunile noastre. Și mai trist este că tânăra generație „știe tot” și nu simte nevoia să cunoască lumea în care trăiește, cu legile naturale și cu legile pe care omul le face, ca o îngrădire a libertății omului determinată însă de interese colective.
Sursa foto: https://google.ro
Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest impresionant material trimis astăzi 7 Septembrie 2020 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here