Cum sa-ti alegi destinatiile de vacante de black friday?

0
177

Te-ai gandit sa calatoresti mai mult in acest an? Ti-ai dat seama ca experientele sunt mai importante decat bunurile si ai creat un plan pentru a incepe sa economisesti pentru urmatoarele calatorii?

De Black Friday poti sa cumperi vacante la preturi exceptionale.

Dar cum vei decide unde sa mergi?

Bugetul si timpul de care dispui vor juca, fara indoiala, un rol important in procesul de luare al deciziilor, dar cu atat de multe locuri uimitoare in toata lumea, va fi destul de dificil sa faci o alegere.

Daca esti un calator entuziasmat, vei dori sa mergi oriunde si sa explorezi cat mai mult din lumea aceasta. Dar, aceasta nu este intotdeauna o optiune, mai ales daca nu calatoresti de mult timp. Desi multe persoane vor sa mearga oriunde, exista si oameni care nu au un singur loc pe lista de dorinta si nu sunt siguri cum sa descopere noi locatii.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

In primul rand ar trebui sa raspunzi la cateva intrebari:

– Oras, plaja sau peisaj rural?

– Vreme calda sau rece?

– Aventura sau relaxare?

– Cumparaturi, cultura sau adrenalina?

– Familie, prieteni, partener sau solo?

– Calatorie independenta sau vrei totul organizat?

– Ceva ieftin sau nu conteaza?  Poate undeva la mijloc?

Cum sa-ti alegi destinatiile de vacante black friday?

  1. Fii deschis la provocari

Nu ai auzit de o anumita destinatie? Poate ca nici macar nu poti sa-i pronunti denumirea. Nu stii unde se afla un loc? Daca ai gasit niste zboruri foarte ieftine in acea locatie, poate ca este cazul sa-ti calci pe inima si sa experimentezi ceva nou. Uneori vei avea parte de cele mai bune aventuri acolo unde te astepti mai putin.

  1. Fii creativ

Vrei sa mergi intr-o anumita destinatie de vacanta, dar zborurile sunt foarte scumpe? Nu lasa acest lucru sa te descurajeze. Gaseste o alternativa. Sunt multe destinatii unde este scump sa calatoresti direct, daca exista zboruri mai ieftine, cu pauze sau schimbari de traseu. Uite ca ai rezolvat problema.

  1. Ia in considerare orasele non-capitala

Multe persoane se inghesuie sa aleaga orase – capitala pentru diferite destinatii de vizitare sau vacanta. Nu te rezuma doar la capitale. Fiecare tara are si alte orase, de multe ori alternative mult mai bune si mai ieftine pentru a fi descoperite si cutreierate.

Tine cont de aceste sfaturi si va fi mai usor sa-ti gasesti destinatia de vacanta preferata. Ramai conectat si afla cele mai bune oferte de turism la preturi exceptionale.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here