Covorul iti imbraca casa!

0
64

In orice casa frumoasa este prezent un covor care sa imbrace incaperea in mod elegant si comod. Covorul este mai mult decat un accesoriu de lux, acesta poate fi o carte de vizita in cazul magazinelor, restaurantelor sau pentru cei din domeniul Horeca.

Clientii se vor simti mult mai in siguranta si vor vedea cu alta lumina un restaurant care incorporeaza covorase Horeca pentru a-si intampina oaspetii. La fel se poate spune si despre magazinele si birourile care opteaza pentru covoare profesionale, astfel incat curatarea acestora se va face usor, iar covorul nu se va degrada in timp.

Pentru casa, orice covoras interior de la magazinul online covoare-profesionale.ro reprezinta o investitie foarte buna de termen lung.

Atunci cand cumperi covoare trebuie sa iei in calcul modelul, lungimea si materialul din care este fabricat. Covoarele din fibre sintetice sunt mai accesibile ca pret, usor de curatat, rezistente la decolorare si foarte rezistente la uzura (mai putin polipropilena, pe care se vad repede urmele lasate de mobilier) si durabile in timp. Nylonul este ideal in spatii circulate precum holul sau chiar intr-un living in care copiii isi petrec o mare parte din timp.  De asemenea, cei care aleg covoarele din lana, pe langa faptul ca sunt calduroase, au si alte beneficii pentru sanatatea noastra, nu sunt toxice, nu provoaca alergii, nu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor, minimizeaza electricitatea statica datorita faptului ca contin o cantitate mai mare de apa decat alte materiale, pot preveni contaminarea cu bacteria, datorita nitrogenului si oxidului de sulf pe care il contin, permit o buna aerisire a camerei si, de asemenea, reglarea temperaturii in camera datorita aerului din fibra. Toti acesti factori dovedesc ca aceste covoare din lana sunt cele mai bune si vor fi intotdeauna, sunt biodegradabile si pot fi folosite in orice camera si se pot curata foarte usor chiar si acasa. Insa atentie, soarele nu e prietenul cel mai bun al covoarelor din lana. De aceea, te sfatuim sa nu amplasezi covorul fix sub razele sale, pentru ca lumina poate conduce la uscarea fibrei covorului si la pierderea rezistentei acesteia. Foloseste draperiile sau jaluzele cu filtru UV, pentru a proteja covorul, in special atunci cand soarele isi proiecteaza lumina direct pe covor, o buna parte din zi.

Un sfat util pentru covoare ar fi sa schimbi pozitia covorului in fiecare an, ba chiar de doua ori pe an, daca acest lucru nu implica un efort prea mare.

De asemenea, tot in aceasta categorie de recomandari se inscrie si cea prin care te sfatuim sa nu lasi in permanenta o mobila grea deasupra covorului, ci sa ai grija ca si partea opusa din acesta sa se afle, ocazional, sub piesa impozanta de mobilier.

Domeniile profesionale medicale precum o farmacie sau un cabinet medical pot beneficia de covorase dezinfectante, care tin bacteriile la distanta. Aceste covorase special concepute pot fi umplute cu substante antibacteriene, astfel talpa pantofului va fi mereu curata, iar mediul steril nu va fi contaminat. Covoare-profesionale.ro asigura curatenia acasa sau la locul de munca!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here