Autoapărare în VR (realitatea virtuală)!

0
109
 
Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti…
   Instinctul de apărare se declanșează atunci când apare un agresor ce poartă un NUME și îți dai seama că îți poate face rău. Reacția este urmarea informațiilor existente în instinctul de conservare sau în memorie. Altfel, deși pericolul este real ,nu-l tratăm ca atare, practic nici nu conștientizăm că există…

Arta și mijloacele APĂRĂRII , pentru a fi eficiente, trebuie să fie personalizate în raport de potențialul AGRESORULUI, ceea ce presupune că ne-am informat rapid despre puterea acestuia.

 Dificultatea apare atunci când vin informații pe canale credibile despre apariția unui AGRESOR INVIZIBIL , așa că acesta deține din start „superioritatea”.Tot el își securizează mijloacele și direcțiile de atac, iar efectele se vor ca elemente surpriză. 
   Așadar, pe de o parte, avem informații despre un agresor invizibil, „citit” în fugă,cu schimbare de direcție și rupere de ritm, imprevizibil în alegerea țintelor, iar, pe de altă parte, avem o APĂRARE cu o armată deficitara la capitolul – INFORMAȚII și  CONTRAINFORMAȚII – cu o strategie în construcție care nu poate opri atacurile rapide cu efecte grave .
  Constatăm că INAMICUL INVIZIBIL înaintează în spirală, adică în VALURI, iar Apărarea are moralul scăzut și mereu surprinsă de creșterea numărului victimelor .
   APĂRAREA știe că Răul își va termina resursele când va învinge BINELE, fiindcă de la Bine își ia energia. Cum după ploaie vine soare, după noapte vine zi, într-o zi … Agresorul invizibil va suna retragerea și va pleca fără cuvinte. Efectele le vor inventaria cei rămași… V-am spus o poveste despre fragilitatea vieții noastre, de imprevizibilul prezent la tot pasul și despre Arta atacului care va depăși mereu Arta apărării.
Sursa foto: https://google.ro
Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest impresionant material trimis astăzi 31 Octombrie 2020 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here