Ce este paysafecard și de ce este așa cunoscut?

0
301
paysafecard-2

Paysafecard este una dintre cele mai utilizate metode de plată online preplătite, aceasta funcționând ca o cartelă reîncărcabilă pentru telefon. Pentru a utiliza această metodă de plată trebuie să îți deschizi un cont pe site-ul oficial gratuit. Paysafecard este o metodă rapidă și sigură pentru a efectua plăți pe internet. Pe fiecare paysafecard se află un cod de 16 cifre. Acest cod de 16 cifre trebuie introdus în contul MyPaysafecard, iar fondurile se transferă imediat pe cont. Opțiunea de introducere PIN o vei găsi în partea de sus a contului, deci nu ai cum să nu o observi.

Paysafecard – Valoarea cea mai mică

Valoarea cea mai mică a unui paysafecard este de 25 RON. Alte valori ale paysafecard sunt de 50, 100 și 300 RON. În general, achiziționarea unui paysafecard este gratuită, dar în unele locuri se poate percepe o taxă de tranzacție. În cazul în care cumperi un paysafecard din străinătate iar contul tău este în lei, se va percepe o taxă de schimb valutar.

Contul my paysafecard

Utilizarea Paysafecard și a contului my paysafecard este gratuită, la fel și achiziționarea acestuia, imediat ce ai finalizat procesul de verificare cod paysafecard. Poți restitui un paysafecard pe care nu l-ai folosit plătind o taxă de 30 RON, iar în cazul în care nu ai efectuat tranzacții cu paysafecard timp de 12 luni, se percepe o taxă de administrare lunară în valoarea de 10RON. Mai există și taxa de tranzacție care este percepută de anumiți comercianți în funcție de locul de unde achiziționezi cartela. De asemenea, pentru schimbul valutar din lei în euro există o taxă de 2%, iar dacă vrei să transferi bani de pe paysafecard pe skrill vei plăti un comision de 7%, ceea ce nu este foarte rentabil.

Paysafecard simplu și ușor de folosit

Paysafecard este atât de cunoscut pentru că este foarte simplu de folosit și accesibil și oferă și anumite avantaje. Dacă dorești să efectuezi o depunere mai mare de 300 RON, poți efectua această depunere printr-un singur cod, înainte fiind nevoie de întroducerea fiecărui cod separat. Un cod paysafecard este valabil 30 zile. Poți verifica oricând soldul și istoricul tranzacțiilor.

Această metodă este cea mai folosită metodă și de către pariori deoarece este o metodă rapidă de a depune bani și nu necesită un cont bancar sau un card de credit. Aceste paysafecard-uri se pot achiziționa de la aproape orice comerciant care are lipit la vedere sigla paysafecard. Singura problemă există atunci când vrei să faci o retragere, deoarece vei avea nevoie de un cont bancar.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here