Unde poți vedea meciuri de fotbal live?

0
210
meciuri-live

Fie că ești un microbist înrăit, un amator de meciuri de fotbal televizate sau că ești un parior profesionist, cu siguranță vei dori să urmărești meciul care te interesează în direct. Acest lucru este posibil prin mai multe variante pe care ți le voi detalia mai jos.

Meciuri de fotbal la TV

Evident, cea mai simplă variantă prin care poți urmări meciurile de fotbal live este direct de pe stadion sau la TV. Prima variantă include disponibilitatea deplasării și plata biletului, iar a doua include accesul la un TV conectat, iar dacă ești acasă sau la un prieten, acest lucru nu este o problemă. Poți urmări cele mai importante meciuri pe canalele Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport sau Eurosport, aceste fiind cele mai populare canale de sport de la TV. Dar ce te faci atunci când nu ai acces la niciuna din cele două variante, respectiv stadion și TV? Bineînțeles că ai varianta de a urmări meciuri live online. În ceea ce privește urmărirea meciurilor de fotbal online ai mai multe variante.

Meciuri Sopcast

Prima variantă pentru a urmări un meci de fotbal online poți alege Sopcast. Sopcast poate fi utilizat atât ca și aplicație de sine stătătoare sau poate fi utilizat ca și plugin pentru browserul Internet Explorer. Sopcast îți permite să urmărești gratuit meciurile de fotbal preferate live. Avantajul este că nu plătești nimic și ai acces la majoritatea evenimentelor din fotbal, chiar și la meciuri din ligile inferioare.

Transmisiuni Flash Player

O altă variantă este accesarea site-urilor online care oferă transmisiuni prin Flash Player. Un dezavantaj este faptul că aceste site-uri preiau transmisiunile de la canale din alte țări uneori și vei auzi comentatorul vorbind chiar și în arabă. Un alt dezavantaj este dat de calitatea video care nu este foarte strălucită și de delay-ul care apare în transmisiune. Acest lucru poate fi foarte neplăcut dacă vrei să pariezi live pe acel meci.

Platforme de Pay per View

O altă variantă este să accesezi platforme de Pay per View. Aceasta este o variantă care nu este gratuită, dar și avantajele sunt pe măsură. Pe lângă faptul că ai acces la toate competițiile sportive, vei avea parte de o calitate video excelentă, uneori chiar și 4K. Site-urile pay per view sunt site-uri deținute de de unele televiziuni sau de competițiile oficiale. Alte avantaje sunt faptul că nu se va bloca transmisiunea, delay-ul este aproape insesizabil și poți accesa aceste site-uri de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe un smart TV sau de pe tabletă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here