Casa Kevin – alege un cămin de bătrâni potrivit pentru cei dragi

0
885

Iubire, respect și companie

Căminele de bătrâni sunt o modalitate uimitoare de a vă asigura că cei dragi sunt îngrijiți și primesc serviciul pe care îl merită. Acest articol se referă la beneficiile de a trăi într-un camin de bătrâni. Sunt atât de multe încât este o oportunitate care nu trebuie ratată.

Casa Kevin oferă îngrijire pentru persoanele dragi în vârstă. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, corpul lor începe să se schimbe. Aceștia pot deveni mai slabi și  riscul este mai mare pentru accidente casnice, cum ar fi ridicarea obiectelor, încercarea de a accesa zone din casă greu accesibile sau coborârea scărilor. În loc să așteptati să se întâmple un accident, Casa Kevin oferă familiilor posibilitatea de a fi proactivi în ceea ce privește siguranța și fericirea celor dragi mai în vârstă.

Îngrijirea oferită de Casa Kevin acoperă o gamă largă de servicii de îngrijire. Pachetul de servicii cuprinde:

  • cazarea
  • mesele
  • îngrijirea permanentă
  • asistență medicală permanentă
  • coafură, frizerie
  • manichiură, pedichiură

Casa Kevin este complet echipat într-un mediu familial ce pune la dispoziție:

  • camere cu 1, 2, 3 sau 4 paturi
  • salon pentru activități zilnice
  • acces la telefon și internet
  • spațiu verde, unde locuitorii se pot relaxa în grădina, terasă și foișor

Casa Kevin se va ocupa de serviciile de spălătorie și alte sarcini de curățenie. Când îmbătrânești, este greu să ții pasul cu sarcinile zilnice de acest gen. A avea personal de curățenie poate fi valoros și poate economisi timp și energie.

Casa Kevin asigură mese și gustări pe tot parcursul zilei.

Servicii de îngrijire a sănătății – serviciile de îngrijire calificate care sunt oferite rezidenților. Aceste servicii includ, de obicei, administrarea de medicamente, servicii de urgență și multe altele.

Asistență medicală specializată – Casa Kevin îngrijire medicală are personal instruit pentru a răspunde acestor nevoi. Nivelul de îngrijire este peste ceea ce ar putea oferi un membru al familiei.

Când locuiesc într-un camin de bătrâni, persoanele în vârstă sunt protejate de răul care ar putea veni în calea lor. Acest lucru este important mai ales atunci când aveți un pacient cu o boală gravă, cum ar fi demența. Dacă ar uita să-și încuie ușa, nu ar fi în siguranță în casele lor. Casa Kevin are un nivel ridicat de securitate.


Căminul Casa Kevin este situat în Bascov, jud. Argeș (la 3 km de Pitești) într-o zona cu liniște și aer curat, lângă pădure și biserica. Seniorii se vor simți mai acasă decât acasă!

Casa Kevin – https://camin-casakevin.ro/

Str. Bisericii, nr. 4, comuna Bascov, jud. Arges, Romania

0721 958 667


Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here