Ce trebuie să știi înainte să te apuci de vaping?

0
101

Intrate recent pe piața din România, țigările electronice se bucură de o popularitate pe care nimeni nu o poate contesta, motivele fiind cât se poate de variate: permit o tranziție de la fumat către renunțarea la acest viciu, sunt cool, oferă arome mult mai plăcute decât cele de țigară aprinsă, iar lista poate continua. 

Aburii pe care acestea le produc (eng. “vapes”) stau la baza acestui verb – a vapa – pe care l-am asimilat cu toții într-un timp atât de scurt. Dacă și tu vrei să încerci această experiență oferită de țigările electronice, iată câteva aspecte pe care trebuie să le cunoști despre vaping: 

Oferă control asupra nivelului de nicotină 

Atunci când treci la utilizarea unei țigări electronice, renunțând la țigările clasice pe care obișnuiai să le fumezi, un astfel de dispozitiv îți oferă control asupra nivelului de nicotină. 

Comandă online de aici lichid cu nicotina pentru tigara electronica!

Astfel, poți reduce gradual nivelul de nicotină până la utilizarea în timp a unui lichid fără această substanță, astel încât, trecerea de la fumat la renunțare să nu fie una bruscă. Dacă ești nefumător, iar nicotina nu reprezintă un aspect de care să ții cont, citește în continuare acest articol: 

Oferă câte o aromă pentru fiecare preferință

Poți găsi lichid pentru țigara electronică cu arome potrivite pentru gusturile tale. Alegi astfel o aromă de bubble gum, mentă sau citrice (lista poate continua o bună perioada de timp), mult mai simplu de acceptat într-un cerc social, comparativ cu mirosul de țigară clasică aprinsă.

Fumătorii clasici știu bine că mirosul de fum de țigară intră în haine, păr și piele, acesta fiind doar unul dintre aspect mai puțin plăcute ale fumatului. Insă dacă îți dorești un lichid cu nicotină pentru țigara electronică, ce oferă o aromă clasică de tutun, găsești pe net și această variantă de produs.  

Garantează o gamă extinsă de prețuri 

Piața produselor pentru vaping îți oferă libertatea de a găsi cele mai potrivite prețuri pentru bugetul de care dispui. Comanzi online țigara electronică, modul, lichidul și atomizorul cu prețuri încadrate în propriul tău plafon, apoi le primești pe toate acasă, în cel mai scurt timp posibil. 

De la câteva zeci la câteva sute de lei, cei care vapează pot achiziționa produse așa cum și-au dorit, pentru a produce cantități mari de aburi. La fel ca țigările obișnuite, produsele pentru vaping necesită costuri periodice, însă mult mai mici față de cealaltă categorie de produse, dacă este să ne raportăm la intervale mari de timp. 

Sperăm că ți-au fost utile aceste informații, pentru a înțelege mult mai bine conceptul de “vaping”. Comparația cu fumatul clasic a avut rolul de a aduce în discuție o serie de elemente precum: accesibilitatea, economiile pe care le poți face, confortul celor din jur. Click pe link-ul de mai sus și descoperă întreaga gamă de produse, necesare pentru a vapa: atomizoare, țigări electronice, moduri, modele de lichid pentru țigara electronică, la prețuri pentru toate buzunarele!

Înainte de a achiziționa online produsele pentru vapat, informează-te în privința utilizării acestora, precum și a implicațiilor medicale din spatele acestei activități! 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here