Pe drumul catre o “Nouă Normalitate”…

0
149

Introducere

Presentimentul este un semnal trimis nouă, tuturor de către suflet. Cu câtă ușurință trecem peste aceste gestațiuni ale sufletului !

Avem uneori o stare de neliniște, de sfâșiere lăuntrică , așa ca din senin; simțim că ceva grav plutește în aer, ne învăluie ca o ceață și nu mai avem suflu normal, cu senzația că nu mai putem respira.

În astfel de stări , daca am recepționat mesajul sufletului, rămânem cel mai bine, în AȘTEPTARE. Dupa o concentrare maximă în fracțiuni de secundă, concentrarea fiind sursa a lucidității, apare un gând care îmi spune tainic în ce direcție să putem porni. Daca executăm imediat “ordinul” Gândului ,conduita noastră va reduce efectul Răului și , Binele va ieși la iveală. Se și spune… „tot raul e spre Bine !”

În situația în care dăm gândul primit de la suflet spre analiza Minții a cărei sursă de informații sunt exclusiv numai simțurile – fie ramânem blocați în așteptare, fie, cuprinși de îndoială, frământăm cu mintea noastră gândul pana nu mai rămâne nimic din el, și, răul preia controlul.

Cuprins

Suntem avansați,  pe acest drum al „Noii Normalități” …

Ceea ce vă voi expune și argumenta este o sinteză realizată din informațiile publice , în care cumulul de itemi care s-au lăsat “divulgați” de către cei care urzesc și țes “ Noua normalitate” are darul de a ne ului peste măsură!

Covid-19 este prilejul sau ocazia “ pentru a face schimbările instituționale și politice” după cum o spune expres domnul Klaus Schwab.Cu alte cuvinte, scopul declarat este crearea unui viitor mai drept pentru ființele umane și sustenabilitatea economiilor “verzi” .

SCHIMBĂRILE vor viza multe domenii interdependente.Principiile călăuzitoare vor fi :

 1. O lume mai bună și mai verde ;
 2. Un destin comun;
 3. Binele comun;
 4. Egalitate economică ;
 5. Echitate ;
 6. Incluziune.

Fiecare schimbare include, de asemenea următoarele:

 1. Tehnologia ;
 2. A patra revoluție industrială cu efecte privind eliminarea muncii oamenilor în tot mai multe domenii și înlocuirea cu sisteme automatizate/digitalizate. Un rol esențial îl va avea nanotehnologia .Astfel va fi scanat creierul uman și se va citi comportamentul uman, (evident în faza de gând neexteriorizat/ nematerializat) ;
 3. Transumanismul în forma în care există o dilemă mereu atașabil în care se va pune preț pe „oamenii îmbunătățiți sau vom avea parte de o nouă creație.

În acest context generalizat, se va spori rolul guvernelor în aplicarea constrângerilor pentru realizarea obiectivelor “ Noii NORMALITĂȚI“.

II. De aceea vor surveni schimbările în guvernanța statelor, imperiilor, după cum urmează:

 1. Printr-o guvernare anticipativă a oamenilor;
 2. Prin digitalizarea funcțiilor guvernamentale, inclusiv prin algoritmi predictivi, ajutați de tehnologia 5G( Aici, mesajele și teoriile profesorului  Florian Colgeag au dezvoltate astfel de “ modele matematice” , iar aceste lucruri sunt publice și încă gratuit oferite, cu titlu informativ, stocate pe platforma YouTube.com);
 3. Prin supravegherea în timp real a administrației publice centrale și locale ;

III. Schimbările în economie și politica monetară – în sau cu scopul realizarii convergenței economice, monetare, tehnologice, in domeniul tehnologiei medicale, a mediului militar se va planifica printr-un:

1.Consum redus de hidrocarburi ;

2.De asemenea se va înregistra sau va fi generată o stagnare economică prin reducerea producției și a consumului ;

3.Prin introducerea unei monede digitale(care va fi o adevarata reformă monetară );

4.Prin centralizarea sistemelor bancare ;

5.Prin centralizarea conturilor bancare;

6.Prin taxarea imediata în timp real;

7.Prin cumulul de dobânzi negative, pentru banii deținuți în bănci deponenții nu vor mai primi dobândă, motivându-se c-ar fi necesar pentru “binele comun”;

8.Prin supravegherea monetară centralizată ;

9.Prin controlul cheltuielilor și  aldatoriilor, evident acestea vor reprezenta sursa veniturilor;

10. Prin corporațiile care vor controla și mai abil și cu o mai multă precizie toată linia de producție și distribuție.Aceasta poate fi deja imaginată, iar de aici, din acest punct imaginea vue este aceea a unui lanț bine coordonat  ;

11.De altfel, nu în ultimul rând, trebuie să anticipăm faptul că toată industria, de la petrol și gaze și până la TECH va fi radical transformată .

IV. Schimbările sociale radicale ne vor determina a ne întreba “ Ce înseamnă sa fio om”, după cum declara Klaus Schwab :

 1. Veniturile reduse pentru cei mulți vor fi o realitate, iar apariția și aplicarea “ unui venit universal de bază ” va genera uniformitate și poate fi completată și comparată cu sintagma „o adevărată egalitate economică ”;
 2. Aceasta va genera consolidarea averii pentru cei puțini ;
 3. Introducerea pașapoartelor medicale digitale.Nu e de mirare ca a apărut deja -Pașaportul Covid-19;
 4. O transparență a dosarelor medicale și a istoricului medical al fiecărui individ;
 5. Modelarea genetică reprezintă o problemă majoră, una despre care foarte puțini dețin informațiiși totodată și mai puțini le vor utiliza;
 6. Se va crea o evidență a situației bolilor ;
 7. Se va genera o reducere drastică a autonomiei individuale , poate chiar va fi eliminată integral ;
 8. Se vor implementa constrângeri asupra consumului.Cu alte cuvinte, tocmai trecerea la o alimentație frugală , dupa cum este prevăzut în programul Chinei comuniste la ora actuală;
 9. Se va dori eliminarea micilor producători și comercianți de către corporații ,în domenii precum turismul, servicii, transport etc în care suntem deja “avariați grav”.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Post-scriptum

Materialul a fost întocmit pentru mine, însă îl dăruiesc tuturor fiindcă nu dăunează grav -Cunoașterii – germenilor VIITORULUI , viitor care deja a ajuns Prezent !

 

Sursa foto: https:// google.com

Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest impresionant material trimis astăzi 8 Ianuarie 2020 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here