Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată”

0
1040

Partidul Ecologist Român salută poziția ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna cu privire la faptul că “tăierile ilegale reprezintă criminalitate organizată” si recunoasterea de la cel mai inalt nivel ministerial că există o “încrengătură dintre un pădurar, un primar, un poliţist, un politician”, complicitate dezbatută de catre ecologiști in ultimii 15 ani.

Tăierea pădurilor in România reprezintă o problemă de siguranță națională ce trebuie urgent dezbatută în CSAT. Trebuia de ieri.

Partidul Ecologist îi cere ministrului Justitiei să acorde atenție declarației ministrului Mediului, Apelor și Padurilor, să se puna de acord cu acesta și să solicite premierului sau presedintelui Romaniei o intrunire a CSAT pe această temă.

O astfel de declarație a ministrului Padurilor intr-o țară a defrisarilor nu trebuie să rămână decat exclusivitate, ci justitia trebuie să ia atitudine.

 

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Dănuț Pop, peședinte PER

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here