Împărăția terestră

0
81

Mircea Malița spunea că într-o țară, cu unitate de vederi și credințe este „o condiție vitală pentru supraviețuire, dar  poate fi spulberată de haos, dezorientare  sau ranchiună” Asistăm necontenit la un puhoi de certuri interne, luptele intense pentru putere duse de politicieni inconștienți, iar consecințele sunt fărâmițarea OPINIEI PUBLICE într-o miriadă de pareri, superstiții și mitologii ” fac ca o țară să fie învinsă înainte ca ea să poarte un război.”

Iar toate acestea demonstrează clar că ideea de timp liber este falsă- ” totu-i încrâncenare și efort continuu”. De asemenea există o conspirație împotriva oamenilor pentru a le anula puterea de concentrare, de luciditate , de a distruge mintea tinerilor prin fluxul continuu de informații, fără distincție de fals sau adevărat, fiind foarte eficient pentru realizarea acestui scop malefic.

Mai mult decât atât, fara producție internă, în contextul post-pandemic nu nu vom avea libertate deoarece noi doar consumăm pe datorie. O țară există , are identitate atunci când are o producție ridicată pe cap de locuitor și o creștere în temeiul ei, a PIB-lui. REFORMA o facem exclusiv pentru CREȘTEREA producției – ” altfel e un exercițiu demagogic.”

De aceea vă întreb deschis: Câți dintre noi pot,în al doisprezecelea ceas, să înțeleagă că noi, oamenii trăim în Împărăția lui Lucifer alias Satana?

În rugăciunea domneasca “ TATĂL  NOSTRU” se spune cu subiect și predicat :

“ Tatăl nostru Care ești în Ceruri Sfințeasca-se numele Tău,Vie Împărăția Ta ……………………………………”

Împărăția Lui Dumnezeu o așteptăm să vină. Poate de aceea tot sperăm și credem că va veni , după cum ne asigura dogma creștină .Până atunci – „Să dăm Cezarului (stăpânului ) ce e al Cezarului !”

Până va veni Împărăția Lui Dumnezeu,-care ni se spune că va fi la sfârșitul veacurilor- noi ,oameni, ai acestui pământ, suntem în împărăția Satanei. Împărăția Cerească ne este promisă și de religia creștină, însă Împărăția terestră este aici, în ea viețuim.Numai cel care acceptă acest adevăr, scris chiar în Sfânta Scriptură, va avea puterea interioară și forța exterioară să se adapteze la REGULILE ÎMPĂRĂȚIEI TERESTRE.

Conducerea Împărăției terestre n-are interesul ca să înţelegem acest adevăr. Nu este interzis accesul la acest adevăr, care este la vedere, însă totul depinde de voința fiecăruia .Suntem mereu dirijați, fie prin sugestie, fie prin legi, să ne pregătim pentru “Lumea de dincolo “, pe care o confundăm cu  Împărăția Lui Dumnezeu. Pregatirea e bazată pe spaima de focul veșnic, de Iad.

Dar pentru LUMEA TERESTRA, căminul nostru, cine și cum ne pregătește ?

Despre lumea de aici, tot ce ni s-a dat oficial  să învățăm , n-are a face cu practica vieții trăite. Cunoștințe fără valoare practică, mai ales azi, când mulți dintre oamenii normali nu înțeleg semnificația cuvintelor. Cum am putea înțelege Revoluția actuală a transformării regulilor de viețuire ale Omenirii ?

Numai cel care trece peste învățământul formal, prin auto-învățare, va dobândi pregătirea de bază pentru a trăi omenește în Împărăția Terestră.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Iubiți pământeni, aș spune chiar „frații mei…”! Creația , în care se include și lumea noastră și  fiecare dintre noi, este opera Divinității . Creația ființează după Legile divine . Oamenii pământului sunt supuși acestor legi cosmice , dar și legilor  date de Conducerea luciferică a Terrei, stăpânire încredințată tot de Divinitate .In afara lui UNU nu există creație. Suntem din El, în El și plutim în El( în Infinit).Nu trebuie niciodată să uităm că suntem puși în margini, în finit și trebuie să urmăm și normele imperative ale Lumii finite în care trăim.

Dovadă sunt măsurile coordonate ,  dispuse și aplicate simultan pe intreg pământul pentru rezolvarea crizei sanitare pe fondul acțiunii Covid-19, începând cu data de 15 martie 2020 și care se vor prelungi cât va fi nevoie pentru realizarea obiectivelor planificate și pregatite de multă vreme .

Cele trei mari religii monoteiste , prin slujitorii cei mai înalți și bine pregătiți s-au alăturat -Noii Resetări a Lumii- adică pentru transformarea profundă a relațiilor sociale și de producție, ceea ce este încă o probă că toate forțele conducătoare religioase și laice au o conducere mondială unitară. Sunt forțe cu puteri extraordinare , așa că EXECUTAREA regulilor nu e la alegerea noastră, dacă vom dori sau nu…De aceea, ordinele se execută, nu se discută. Altfel, forța coercitivă își va face datoria!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Noi, oamenii normali, trebuie să respectăm măsurile dispuse , și, cei care înțeleg derularea evenimentelor, au și posibilitatea să se pregătească, în primul rand sufletește, pentru a străbate valurile teribile care vin continuu către noi.

 

Sursa foto: https:// google.com

 

Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest impresionant material trimis astăzi 23 Ianuarie 2020 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here