Opțiuni de divertisment în Eforie. Cum să ai un sejur perfect în 2021!

0
119

Eforie Nord se remarcă prin plaja lungă, care are o deschidere de peste șapte kilometri, nisipul fin, apa curată, posibilităţile de tratament cu nămol, dar şi cazare pe litoral la preţuri foarte accesibile şi posibilităţi variate de divertisment.

După Mamaia, Eforie este a doua staţiune preferată de turiştii care doresc un sejur ieftin la mare.

Sejur la mare în Eforie – viaţa de noapte

Cei care au optat pentru un concediu petrecut vara în Eforie se pot bucura de o viaţă de noapte dinamică. Barurile, discotecile şi terasele sunt deschise până târziu şi oferă vizitatorilor momente plăcute. Astfel, tineri sau persoane mai în vârstă, îşi pot petrece seara şi o bună parte din noapte în compania muzicii, dansând sau răcorindu-se cu diverse cocktailuri şi băuturi nealcoolice.

Oferte cazare Eforie cu tratament şi SPA 

Beneficiind de oferte cazare Eforie la una din cele două centre de tratament din staţiune – Efosan sau Ana Aslan Health SPA din hotel Europa, poţi îmbina armonios sănătatea cu relaxarea şi distracţia.

Metodele de tratament se bazează pe specificul staţiunii – nămol şi apă sărată din lacul Techirghiol. Astfel, în timpul unui sejur la mare în Eforie, poţi profita de diverse tehnici de masaj, kinetoterapie, piscine interioare cu apă sărată, saună, jacuzzi sau diverse servicii oferite de saloanele de SPA.

Cazare Eforie – plajă, soare, mare şi sporturi nautice!

Poţi să fii sigur că, dacă ai optat pentru un concediu cu cazare în Eforie, indiferent de locaţie, vei fi la numai câteva minute de plajă. Acest lucru este un mare avantaj pentru turiştii care îşi doresc un sejur în care să se poată bucura din plin de soare, plajă şi mare.

Cei care iubesc sporturile nautice şi vor ceva mai dinamic, găsesc în Eforie oferte care facilitează închirierea de ambarcaţiuni variate – bărci, şalupe, veliere, etc. Sau, cei mai curajoşi, pot lua lecţii de scufundări în portul Belona sau la Nemo Diving Center.

Alte posibilităţi de distracţie în Eforie

Staţiunea Eforie oferă numeroase posibilităţi de distracţie, iar turiştii care au ales un sejur aici, indiferent de vârstă, pot găsi ceva atractiv pentru a-şi petrece timpul. Eforie dispune de terenuri de tenis sau de minigolf, locuri atrăgătoare de joacă pentru copii, piscine ideale pentru familiile cu copii sau săli de biliard. De asemenea, pe toată durata perioadei estivale, la Teatru de Vară din Eforie, turiştii pot viziona diverse spectacole de muzică şi divertisment.

Cei dornici de cumpărături şi suveniruri din sejurul petrecut la mare, nu trebuie să rateze străduţa Panselelor sau bazarurile care abundă în produse specifice sezonului – costume de baie, prosoape de plajă, colace, loţiuni de soare, suveniruri şi multe altele.

Aqua Park Eforie Nord

Unicul loc de distractii acvatic din Sudul Litoralului – Situat intre plaja Belona, Hotel Europa si lacul Belona.

Zonele parcului sunt dotate cu 5 topogane mari moderne, piscina pentru copii cu apa de adancime mica, piscina pentru adulti, unde va puteti relaxa, balaci sau participa la diverse programe de aerobic, aqua zumba si multe altele.

Aqua Park contine si o zona de restaurante, cofetarii, precum si o zona de alte activitati si servicii atat pentru copii cat si pentru adulti: baruri, tatuaje, suveniruri.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here