Cele mai utilizate strategii la pariurile sportive

0
117
strategii-bune-pariuri

Un plan bine pus la punct este imperativ atunci când dorim să pariem în mod constant și dorim să avem un profit la sfârșitul unei perioade. În acest articol vom afla care sunt cele mai utilizate strategii folosite mai ales în mediul online și cum funcționează acestea. Dar este bine de știut că nici una dintre aceste strategii sunt 100% sigur și să nu pariați mai mult decât vă permiteți să pierdeți.

Plan bazat pe cote mici dar pe sume relativ mari

Unul dintre planurile cele mai îndrăgite de către pariorii profesioniști, aflat in top strategii bune la pariuri, este acela de a paria pe cote cu o valoare mai mică de 1.5, dar pe care le repetăm în fiecare zi. De exemplu, dacă o echipă cunoscută are o perioadă bună și joacă acasă, putem alege un 1 solist, iar dacă acea cotă este prea mică – de exemplu 1.25 – se poate opta către un pronostic de 1 pauză 1 final.

Desigur, este important să verificați istoria acelei echipe privind statisticile. E posibil ca o echipă să înscrie majoritatea golurilor în cea de-a doua repriză, de aceea analiza unui eveniment trebuie făcută temeinic.

Să luăm următorul exemplu. Pariem 100 RON în fiecare zi pe o cotă de 1.5. În 30 de zile avem potențialul de a avea 1500 RON profit după ce investim 3000 RON. Atât timp cât procentul de bilete câștigătoare este mai mare de 50%, vom avea profit la sfârșitul perioadei respective.

Strategia Martingale

Aceasta poate fi profitabilă, dar, în același timp, are potențialul de a produce pierderi foarte mari. Dacă nu există o disciplină și un plan bine pus la punct, ea poate fi dezastruoasă. Dar, în același timp, există mulți pariori profesioniști care fac profit în mod constant folosind această metodă.

Strategia Martingale este destul de simplă. Se pariază zilnic o sumă de bani pe un bilet ce are o cotă de minimum 2. Dacă biletul va fi pierzător, atunci următorul bilet va trebui să aibă aceiași cotă, dar suma de bani pariată va fi dublă. Practic, se dublează suma de fiecare dată când un bilet este pierzător.

De exemplu, pariem 100 RON pe o cotă de 2. Dacă este pierzător, următoarea zi pariem 200 RON pe aceiași cotă. Câștigul va fi de 400 RON, astfel investiția de 300 RON (100 din ziua precedentă și 200 din cea curentă) va fi recuperată și veți avea un profit de 100 RON. În cazul în care se pierde și biletul de 200 RON,  a 3-a vor trebui pariați 400 RON și așa mai departe. Strategia nu este recomandată celor care nu sunt disciplinați din motive lesne de înțeles.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here