Să dăruim dragoste !

0
137
 
              Motto: Ești atât cât dăruiești .
 
   Soluția pentru ieșirea din singurătatea și izolarea exterioară impusă de acțiunea unui agent patogen viclean și misterios , este chiar în sufletul nostru.  De – DRAGOBETE – am încercat să arătăm că și în condiții nefavorabile. Cu siguranță, Dragostea învinge .
  Cum sa facem pentru a simți dragoste și a dărui Dragoste și după această sărbătoarevtradițională?
 Cu deschidere și sinceritate față de noi înșine și față de cei de lângă noi. Prin gesturi cu încărcătura emoțională, prin cuvinte simple izvorâte din inimă. Prin iertarea celor care, cu voie sau fără de voie, ne-au supărat în mod accidental sau chiar repetat. 
  Trăind încă separați fizic unii de alții , putem fi aproape prin transmiterea Gândului 
Bun , de reînnoire, un gând de primăvară. Nu-i nevoie de vorbe mari, citite din cărți. Semnalul dragostei trebuie transmis așa cum îl trăim in suflet. Când spunem celui aflat la distanță : ” Mi-e dor de ochii tăi !” –destinatarul simte că o spui din suflet, numai în privire se poate citi ceea ce spune curat și adevărat sufletul . 
  Iată de ce ne este dor de starea naturală de conviețuire omenească . Date statistice nu sunt suficiente pentru a alunga tristețea . 
  Dragostea de oameni e concretă, fiindcă vine din suflet și are un destinatar cunoscut. Iubirea de oameni la nivel de declarație politică nu va putea vreodată și NICIODATĂ SĂ ÎNLOCUIASCĂ dragostea, trăsătura esențială a omului. 
   Să nu ne pierdem speranța într-o grabnică NORMALITATE. Să-i grabim venirea prin dăruirea DRAGOSTEI apropiaților.
Sursa foto:https://google.com
 Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest impresionant material trimis astăzi 26 Februarie 2021 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here