Chiar nu vă mai ajunge toată această MASCAradă prin vaccinare și încă mai suportați toate impunerile restrictive? Editorial incorect politic

0
752

 Este nedrept și inuman tot ceea ce se petrece sub ochii noștri. Este greu de spus câte vieți omenești s-au pierdut din cauza felului în care Sistemul globalist prin organismul central al Uniunii Europene și al Asociației Europene a Medicamentului (EMA ) au gestionat această criză și cred în continuare în „soluții salvatoare” precum vaccinarea. 

Lansarea vaccinurilor în UE nu a adus nimic notabil și nu a stopat evoluția mortalității cauzate de acest nemilos virus. Speranțele deșarte ale unora dintre noi alimentate de propaganda pro-vaccinare extrem de bine finanțată de către Big Pharma se remarcă chiar și în țările mai puțin dezvoltate ale Uniunii Europene și nu numai. Standardele la care au ajuns să se aștepte cei care se vaccinează și speră că vor asista la o vindecare miraculoasă sunt departe de a fi vreo veste adevărată și bună.Presiunea industriei farmaceutice exercitată asupra guvernelor occidentale este la ora actuală cât se poate de evidentă.

În sfătuirea guvernelor, comunitatea științifică și medicală a susținut că vaccinurile sunt cel mai ușor test cost-beneficiu din lume, deoarece în opinia lor miliardele de oameni ar fi mai importante decât resursele ce implică sume astronomice.

Cu toate acestea, atunci când producătorii au oferit vaccinurilor UE în valoare de mii de dolari o doză care varia doar de la 5 dolari și urca la 50 de dolari, UE a strigat prostește referitor la „scobirea prețului” și a irosit săptămâni în discuții ce au dus la inactivitate și automat la punerea celor afectați „la aparate”, metode ce presupune criminalul mijloc de ventilare, oxigenare și/sau întrebări care au mărit procentul mortalității, indiferent de țara sau spitalul în care au fost asistați, tratați.

Acum, mai mult ca oricând ar fi cazul să realizăm un exercițiu simplu în care vă las pe dumneavoastră să calculați valoarea pe care guvernele UE au acordat-o implicit vieților europene. Cea mai recentă problemă a fost scandalul mușamalizat rapid,  în patru zile în care, pe deplin întemeiat s-au retras ( măcar de ochii opiniei publice) anumite loturi întregi de vaccinuri ale firmei englezo-suedeze AstraZeneca de către guvernele europene din cauza temerilor că ar putea provoca cheaguri de sânge foarte rare. Dar și aici avem o excepție incredibilă, aproape stupefiantă, în sensul că Belgia și Marea Britanie au continuat vaccinările, fără să le mai pese…

După o ” revizuire atentă”, în cele din urmă, EMA ar fi eliminat acele loturi de vaccinuri.Autoritatea de reglementare a Medicamentului din Uniunea Europeană a declarat încă de săptămâna trecută că vaccinul AstraZeneca este „sigur și eficient,” o constatare și caracterizare cu care oficialii speră că le vor atenua îngrijorările celor care aduc în discuție,  pe deplin argumentat, cu privire la posibilele efecte secundare rare care implică formarea cheagurilor de sânge.

Nimic nou sub soare.Așa cum intuiți, furtuna a durat foarte puțin și a fost rapid calmată, ca prin farmec.Iar următoarea mișcare le permite majorității țărilor care au oprit utilizarea acestor seruri să le adauge din nou în arsenalul împotriva acestui nou val al coronavirusului ce pare din nou amenințător și chiar în multe zone pe deplin revigorat.

Oprirea a fost însă justificată, numai că, din comunicatul de presă al EMA nu prea reiese clar acest lucru, deoarece nu prea s-au adăugat multe informații, ci doar s-a subliniat ceea ce știam deja. Și anume…”că nu a existat o creștere a riscului general de formare a cheagurilor de sânge.”

S-ar putea să existe o creștere a unui tip foarte rar de cheag de sânge, dar acest lucru nu a fost evident, mai ales atunci când se ia în considerare faptul că, atunci când această autoritate ar monitoriza sute de efecte secundare rare. Mai mult ca sigur că unele dintre prezumtivele efecte pot prezenta efecte semnificative statistic, chiar dacă nu există date publicității efectele adevărate și eficiența acestor vaccinuri asupra celor pe care s-au administrat.

Ca rezultat, cu cât există mai multe condiții în care toți ar fi testați, cu atât ar trebui să se aplice standarde mai ridicate pentru a judeca o diferență ca fiind semnificativă din punct de vedere statistic Mai mult, chiar presupunând că efectele rare ale vaccinului au fost reale, ele au fost însoțite de mici efecte ale coagulării sângelui din cei contaminați cu COVID în sine, deci, dacă mai doriți să evitați cheagurile de sânge, modul de a face acest lucru este acela de a nu mai administra serul,vaccinul ucigaș.

EMA nu mai poate ascunde această crudă realitate, din moment ce efectele rare au fost reale, acestea fiind mai mari decât cele din alte activități obișnuite, cum ar fi de pildă siguranța zborurilor sau administrarea de pastile contraceptive. Mai mult, și din acest punct de vedere nu pare să fi fost evidențiat, cel mai plauzibil argument pentru vaccinul care creează cheaguri de sânge ar fi prin generarea proteinei spike, pe care o fac toate vaccinurile, deci există puține motive să credem că Pfizer sau vaccinul Moderna nu ar avea, de asemenea, aceleași probleme…

Altfel, vă invit din nou pe dumneavoastră să trageți propriile concluzii despre toată această MASCAradă.Rezultatul final se poate interpreta și materializat nefast, așadar nimeni nu ar fi responsabil pentru multele persoane care vor muri din cauza bâlbelor și ineficienței factorilor medicali.

 

 De ce s-a întâmplat asta? Unul dintre motive este concentrarea absurdă de a face orice pentru a atenua campania de înăbușire a vocilor critice care se poziționează împotriva administrării acestora.Tocmai, departe de a fi anacronici sau lucrând cu metode empirice, tcei din tabăra anti-vaccin și-au găsit chiar medici de renume mondial care tratează cu substanțe cunoscute și cu mult mai ieftine decât „vaccinurile salvatoare.”

Acum, mai mult ca niciodată există rețineri și temeri pe deplin întemeiate.Iar această ezitare din cadrul administrării vaccinurilor ar trebui să-i îngrijoreze și pe cei care se află deja pe lista de așteptare.Pentru a atenua ezitarea vaccinului, EMA a trimis în mod repetat mesajul că vaccinurile sunt „sigure”. Nimic mai fals! Când ar fi trebuit să se spună clar că vaccinurile ar trebui sa treacă un test reprezentat de proporția cost-beneficiu („cu brio”) și că rata de vindecare a crescut semnificativ, aceste inadvertențe zugrăvesc cadrul pe deplin înnegrit, funebru al tabloului pandemiei.

Și dacă, prin absurd, aceste seruri neomologate și încă netestate ar fi fost mult mai sigure decât multele medicamente pe care le iau oamenii în condiții mai puțin grave, oare de ce există încă frenezia celor care se înscriu pe listele de așteptare sau își doresc cu ardoare administrarea vaccinului și a rapelului după caz?

Ar fi cazul să ne trezim din acest scenariu impus și de care unii se tot cramponează inutil.Nu ar trebui să lăsăm politica publică să fie ghidată de cei mai dăunători factori de risc, și de asemenea,  să nu mai fim temători, îmbrățișând „informațiile oficiale” propagate de toți acești semianalfabeții științifici de pretutindeni care ne spun nouă atâtea baliverne.Și, atât timp cât soluția stă în alegerea noastră liberă și responsabilă, pentru a atenua frica, întârzierea și efectele nedorite, ar fi cazul să avem curajul de a ne informa și de a argumenta cu demnitate realitatea.Nu de alta, dar până la impunerea altor restricții avem posibilitatea de a le spune celor implicați cât de mult ne dorim să trăim fără să fim cobaii nimănui și totodată să le cerem organismelor medicale statale și europene să mai revizuiască dovezile atunci când se anunță cum mii de oameni mor în fiecare zi.

Pe final, vă invit să luați în considerare toate cele petrecute și să reflectați la faptul că ni se ascund în mod voit efectele secundare. Nu de alta, dar nu mai există compensări și pierderile de vieți omenești nu pot fi răscumpărate niciodată…

 

Sursa foto: https://google.com

 

Acest editorial a fost conceput de către Daniel Mihai redactor-șef al platformei media independente Criteriul Național 

 

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here