Cum poți lua un credit de nevoi personale într-un timp foarte scurt?

0
17904

Stai linistit si tu in casa, bei cafea, citesti, asculti muzica, afara ploua, in casa e cald, atmosfera ideala…pana cand…obsrvi ca pe pereti in special pe tavan incep sa se prelinga picaturi de apa…de ploaie, de fapt. In acest moment realizezi ca trebuie sa schimbi neaparat acoperisul. Neparat si urgent. Incepi sa te panichezi. Abia ce a intrat salariul si tu mai ai jumatate din suma pana luna viitoare. Cu totii intampinam situatii nasoale, care ne iau prin surprindere si parca toate lucrurile rele vin in acelasi timp. Iar noi oamenii avem prostul obicei de-a reactiona foarte urat in fata asemenor faze. PANICA PANICA PANICA !Gresit. cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci vreodata in astfel de situatii e sa te panichezi si sa incepi sa te ingrjiorezi si sa te agiti mai repede decat spray-ul. Calm. Ca in viata asta e ca si in matematica : toate au cel putin o metoda de rezolvare.

Acum, ca nu ne convinee noua metoda de rezolvare, e partea a doua. Dam din cap si mergem mai departe. Pana la urma asta e unul din lucrurile pe care il intalnim des si anume sa mai facem si ce nu ne place. Dar, revin, stai calm. Da, stiu ca nu e o situatie super fericita si super demna de calm, dar daca incepi si te stresezi crede ma ca inrautatesti situatia si tot ce se intampla e sa-ti blochezi creierul si indirect capacitatea de a putea gasi o solutie. Asadar, hai sa analizam. Acoperisul trebuie neaparat schimbat. Cu banii stai nu foarte bine. Ce poti faci? Pai, eu te-as sfatui sa faci un imprumut. Un credit cu aprobare online este cea mai buna solutie pe care o poti gasi in acest moment. Cred ca un credit de la Provident ti-ar fi de mare folos. Ai parte  si de o dobanda acceptabila. In ceea ce priveste documentatia necesara aplicarii pentru un credit, Provident solicita pe langa bulletin si un document care reprezinta dovada veniturilor stabile (extras de cont, talon de pensie, fluturas de salariu etc).

Cum obtii banii?

Foarte simplu. Provident iti pune la dispozitie diferite metode : acestia iti pot transfera banii direct catre un cont IBAN, iti pot livra banii cash prin curier sau prin sucursalele bancilor partenere. So, e lejer in privinta asta. Stiu ca problema ta e una urgenta care nu necesita amanare, dar totusi vreau sa-ti mentionez ca cei de la Provident ofera support tehnic atat in timpul zilei cat si seara si si pe perioada weekend-ului. Transferul bancar efectuat de catre cei de la Provident se realizeaza in principiu in decursul a doua zile lucratoare. Inca un lucru bun, corect ? E foarte important de stiut faptul ca multe IFN-uri au pe paginile lor aspecte in care declara ca sunt operationale 24/7 insa in realitate acesta reprezinta de fapt timpul in care poti completa un formular de aplicare. Oricum, linisteste-te, am rezolvat aproape in totalitate problema. Bineinteles, daca iti vei pastra calmul in continuare totul o sa se rezolve in cel mai scurt timp.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here