”Nu există teroriști, săraci sau asasini! Există doar români! Români disperați”

0
360

Președintele PSD Marcel Ciolacu îi transmite un mesaj ferm lui Klaus Iohannis, în contextul protestelor anti-restricții care se desfășoară, de mai multe zile, în orașele României.

Liderul social-democraților solicită președintelui să se hotărască și să fie ”președintele tuturor românilor” și să renunțe la întreținerea ”urii” și ”haosului” din societate.

”Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!

Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!”, scrie Marcel Ciolacu, președintele PSD, în mediul online.

”Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate”

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu: ”Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!”

În postarea publicată pe pagina sa de socializare, Marcel Ciolacu notează că președintele Iohannis trebuie să anunțe, de urgență, un plan prin care restricțiile să fie, etapizat, reduse.

Mai mult, liderul PSD consideră că Vlad Voiculescu – ministrul Sănătății – și Raluca Turcan, ministrul Muncii, ar trebui ”să zboare din funcții”, reamintind că regulile trebuie să fie clare și ”aplicabile tuturor”.

”Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!

Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții! Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă”, mai scrie Marcel Ciolacu în mediul online, iar în finalul postării sale lansează și un avertisment.

”Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!”

Marcel Ciolacu, președinte PSD

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here