Afla de la specialisti tot ce trebuie sa stii despre pardoselile epoxidice

0
98

Daca detii un spatiu de mari dimensiuni pe care vrei sa il transformi in spatiu comercial sau chiar spatiu de depozitare, cu siguranta ai inceput sa cauti diferite tipuri de pardoseli incercand sa o gasesti pe cea potrivita tie. In general, pentru spatiile mari sunt recomandate pardoseli epoxidice de cea mai buna calitate de pe piata sau chiar poliuretanice. Diferentele dintre acestea doua sunt destul de mari, lucru care face ca ele sa nu se preteze pentru aceleasi tipuri de spatii.

Ambele tipuri de pardoseli sunt pardoseli turnate, lucru care le face perfecte pentru orice spatiu, forma nefiind o problema. In cele ce urmeaza vom prezenta principalele diferente dintre cele doua tipuri de pardoseli, incercand sa scoatem in evidenta avantajele lor. De asemenea, vom incerca sa facem o clasificare a tipurilor de spatii in care se potrivesc mai bine cele doua tipuri de pardoseli.

 

Pardoseli epoxidice vs. pardoseli poliuretanice?

Indiferent daca vine vorba despre pardoseli epoxidice sau poliuretanice, acestea sunt principalele tipuri de pardoseala alese pentru spatiile largi, atat interioare, cat si exterioare. Un alt lucru comun pe care il au cele doua tipuri de pardoseli este faptul ca ele sunt turnate. Daca vom continua sa vorbim despre materialele turnate vom incepe sa gasim si diferentele.

Daca vine vorba de pardoselile epoxidice, ele sunt facute din rasini sintetice. Compusul final, odata turnat, creeaza o suprafata rigida, rezistenta la trafic ridicat. Pe de alta parte, pardoselile poliuretanice sunt realizate din compusi plasticosi. Din aceasta cauza, produsul final nu este neaparat rigid, el avand o anumita elasticitate in functie de cerintele clientului. Aceasta pardoseala este printre singurele ce se preteaza atat spatiilor interioare, cat si celor exterioare (de exemplu in parcari).

 

Avantajele aduse de pardoselile turnate

Principalul avantaj al pardoselilor turnate (pardoseli epoxidice si poliuretanice) este faptul ca sunt foarte usor de aplicat, indiferent de tipul spatiilor. Daca, de exemplu, punerea unui parchet este dificila din cauza arhitecturii spatiilor, pardoselile turnate nu vor ridica deloc probleme. Un alt avantaj ar fi faptul ca ele se pliaza pe o gama larga de spatii si, de asemenea, faptul ca prezinta o foarte mare rezistenta in timp.

Este imposibil sa nu fi vazut vreodata cele doua tipuri de pardoseli in spatiile publice pe care le frecventam. Pardoseli epoxidice se intalnesc in spatiile comerciale si primarii, iar cele poliuretanice se intalnesc cel mai des in institutii medicale cum ar fi spitalele si policlinici. Ele pot fi diferentiate foarte usor astfel: pardoseala epoxidica este fina si are un aspect sticlos, iar cea poliuretanica in general este colorata si ii putem simti elasticitatea cand pasim.

 

Apelati la pardoseliindustriale.ro pentru servicii de calitate in materie de pardoseli industrial si civile

Daca te-ai hotarat ce tip de pardoseala se potriveste cel mai bine spatiului tau, iti recomandam serviciile oferite de cei de la Pardoseli Industriale. Pe acestia ii poti gasi pe pardoseliindustiale.ro, site pe care vei gasi cu usurinta mult mai multe informatii necesare decat cele pe care ti le-am prezentat noi.

Pardoseli Industriale activeaza in domeniu de mai bine de 10 ani, lucru care i-a facut sa exceleze in lucrarile oferite. Indiferent daca optezi pentru pardoseli poliuretanice care sunt la mare cautare sau cele epoxidice, poti lucra cu incredere cu acestia. Pentru a-ti programa o lucrare nu trebuie decat sa completezi un simplu formular pe pardoseliindustriale.ro sau sa contactezi direct angajatii la numarul de telefon afisat sau la adresa lor de email.

 

Date de contact:

Telefon: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Adresa: Str. Drumul Taberei 87A, Bucuresti, 61371

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here