Difuzoare de aromaterapie si uleiuri esentiale. O binecuvantare pentru casa ta!

0
174

Aromaterapia este o terapie holistica ce trateaza mintea, corpul si spiritul. Noi oamenii raspundem simtului mirosului la nivel emotional mai puternic decat in cazul oricarui alt simt. De fapt, o singura aroma poate declansa amintiri uitate si poate induce sentimente similare cu cele traite in acel moment.

Aceasta actiune implica un proces foarte complex in care este implicat sistemul limbic, o zona a creierului asociata cu mirosul si memoria. Nervii olfactivi sunt localizati in avangarda creierului si sunt responsabili pentru transmiterea de semnale despre ceea ce mirosim prin sistemul limbic. Aceste informatii senzoriale sunt apoi comparate cu cele stocate in memorie si si asa apare raspunsul emotional declansat de un anumit miros. Aromaterapia declanseaza o serie de actiuni chimice in corp, inclusiv eliberarea unor substante chimice care calmeaza, relaxeaza si stimuleaza atat corpul cat si mintea.

Potrivit expertilor, aromaterapia poate sa:

  • calmeze si relaxeze;
  • poate combate stresul;
  • poate induce un echilibru spiritual si emotional;
  • poate energiza si reimprospata tonusul;
  • mentine sanatatea articulatiilor si muschilor;
  • creaza o ambianta calma, senzuala si placuta;
  • revigoreaza atat mintea, cat si corpul.

De ce aveti nevoie pentru a face aromaterapie acasa?

Pentru aromaterapie acasa aveti nevoie de un difuzor aromaterapie si de uleiurile esentiale preferate. Uleiurile le puteti alege dintr-o varietate incredibila, le puteti folosi pe rand sau chiar in combinatie. Puteti alege uleiurile esentiale suportabile (mai intense ori mai discrete) si acele arome care actioneaza in directia pe care v-o doriti.

In afara de uleiurile esentiale, veti avea nevoie de un difuzor aromaterapie, acesta este un aparat care se conecteaza la priza (sau prin USB) si care poate dispersa uleiurile esentiale folosite in atmosfera pentru a improspata aerul si pentru a aduce toate celelalte beneficii ale aromaterapiei. Cele mai noi si moderne difuzoare aromaterapie au un design extrem de frumos, astfel ca pot juca si un rol ornamental in orice casa.

Top 3 Difuzoare aromaterapie de la NG aromaterapie:

1.    Difuzor umidificator aromaterapie NG Buddha Head Black 100 ML

Acest difuzor are un design cu adevarat impresionant, sub forma capului binecunoscutului Buddha. Isi va gasi cu usurinta locul in spatiul celor care practica Yoga, au un design cu aceasta tema in locuinta sau pur si simplu isi doresc un difuzor si un obiect decorativ cu totul special.

Difuzorul are o capacitate de 100 ml, temporizator la 30, 60, 120 minute si dimensiuni de 140mm x 160 mm. Poate functiona si ca lampa, cu 7 nuante de culoare. Se livreaza cu o telecomanda pentru control remote si manual in engleza.

2.    Difuzor umidificator aromaterapie Black Ceramic Sphere Pictata 100 ML

Este depotriva difuzor aromaterapie si umidificator, ceea ce inseamna ca este de ajutor pentru o buna hidratare a pielii. Daca va confruntati cu buze crapate si piele uscata, terna, un umidificator este extrem de util. In plus, aceasta sfera frumos pictata si asezata pe un stand negru este si difuzor aromaterapie, putand fi folosit pentru orice uleiurile esentiale.

Cu o capacitate de 100 ML, un design autentic si original, dimensiuni compacte de 140 mm x 160 mm, acest difuzor aromaterapieste este un castig pentru fiecare locuinta.

3.    Difuzor umidificator aromaterapie NG Stone Marble USB 5V 100 ML

Daca va doriti un difuzor aromaterapie si umidificator ieftin, acesta este o alegere foarte buna. Are dimensiuni mici de 104 x 104 x 99 mm si ii veti gasi cu usurinta loc in living, dormitor sau chiar in birou, in zona de lucru. Este ideal pentru utilizarea cu uleiuri esentiale si combate uscaciunea pielii, a ochilor si a buzelor.

Pentru difuzoare aromaterapie cu umidificator va asteptam pe www.eyfelromania.ro categoria aromaterapie.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here