Sondajele de opinie,statistica oficială și ceva important despre proprietatea privată

0
97
 
Sunt pline ziarele si site-urile de sondaje pe aspecte care interesează o persoană sau un grup de interese private. Nu am cunoștință că inițiatorii de sondaje contra cost  să fi realizat și publicat  măcar unul care să se refere la binele comun. 
Autoritățile statului trebuie să aibă in vedere numai datele oficiale, colectate și valorificate  dupa procedura legala.
   Datele statistice oficiale , conform Legii nr. 226/2009 trebuie să fie relevante, corecte și prompte. Promptitudinea înseamnă și cunoașterea la zi a tuturor pericolelor care amenință omul, de la alimente, locuință , boli, violențe etc 
 A propos de datele oficiale… Am citit pe un site de știri că în România s-au înregistrat în anul 2020 peste 100.000 de noi cazuri de cancer. Câte or fi adunate cu cele „vechi” ?
  Dar despre cazurile persoanelor infectate cu hepatita C, TBC, boli venerice , boli de piele etc, oare unde găsim cu promtitudine date oficiale ? 
  De aceste pericole care atentează la viață și sănătatea noastra , nu mai știm dacă  statul  ne protejează ori ne-au fost suspendate acțiunile sanitare pe fondul celui de-al treilea val al acestui virus ucigaș,Covid-19 !Fiind tăcere totală pe acest front , ce să credem ?
 
     Lupta cu virusul Covid-19  și pubicitatea pericolului la care ne expunem prin nesocotirea măsurilor oficiale ne-a tot creat impresia falsă că alte pericole pentru viață și sănătate nu mai există.  
   Ființa umană , cu cele două naturi ale ei , trup animal și suflet divin, cu voință liberă prevăzută chiar de la naștere, pentru a putea viețui are, înainte de toate,  nevoie de hrană, îmbrăcăminte și locuință. Puterea statală trebuie să asigure, în aceste împrejurări de încetare definitivă ori suspendarea activității la mii de firme, mijloace decente de trai la milioane de oameni , lăsați într-o așteptare fără de nicio speranță.  A nu se uita , de exemplu că un om mereu in căutare de locuință, nici nu trăiește , nici nu moare ! Fără o sursă certă de venit, cam asta-i soarta multora ! Organismul slăbit fizic și psihic e o povară deschisă pentru oricare virus …
 Aceste elemente  ale viețuirii sunt chiar fundamentul vieții și au un rol hotărâtor pentru menținerea imunității organismului uman. Oricâte teste am face pentru identificarea virusului pentru care se cheltuiesc foarte mulți bani, nu vom îndigui răspândirea virusului în organisme slabite, afectate de boli cronice sau infectate deja cu alți viruși care au și declanșat alte boli. 
  E nevoie urgentă de o viziune corectă și totală a tabloului de sănătate al populației. Cer oficial ca statistica să fie reactivată și, de asemenea,  din moment ce doar se vorbește de măsuri ample și concrete pentru a lupta în contra tuturor pericolelor care atentează viața și sănătatea populației, ar trebuica actualul ministru al Sănătății recent propus și investit-doamna Ioana Mihăilă-să vină cu un set realist de măsuri care se pot implementa și care pot aduce acea mult dorită liniște și siguranță.
◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
Din ultimele informații publice despre mult trâmbițat Noua Eră- care are deja ca prototip socialismului chinez,promovat de neo-marxiștii din SUA și Europa la nivel mondial-rezultă că PROPRIETATEA PRIVATA nu va fi desființată.
   Stimați cititori ai acestei platforme media independente, cu respect vreau să vă amintesc două dovezi imbatabile.
Prima se leagă de faptul că încă din anul 2004 China a modificat unele prevederi din CONSTITUȚIE si a aadăugat, printre drepturi, dreptul de proprietate privată cu un tratament juridic egal cu cel aplicat proprietăţii comune publice. Iar, din 2007,Parlamentul Chinei a adoptat o lege care reglementează proprietatea privată. 
 
Cea de-a doua îl are în centru pe Papa Francisc, care, destul de recent, în enciclicile datate, susține pastrarea proprietății asupra casei de locuit. 
 
Așadar, incertitudinea planează numai asupra conținutului dreptului de proprietate privată. 
                                                                           
În altă ordine de idei, mai marii Lumii , inclusiv cu participarea României, au schitat viitorul Tratat asupra sănătății la nivel mondial .Cu alte cuvinte, va fi un leadership mondial care va coordona și va decide măsurile în materie de sănătate . O sănătate care va privi deopotrivă oamenii, animalele și mediul natural .
Sursa foto: https://google.com
Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest interesant material trimis astăzi 23 Aprilie 2021 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here