Particular și universal în viața ființei umane 

0
644
 
                                        Motto: „Să faci binele și să eviți răul !”
 
    Distantare- vaccinare – reziliență – suntbcuvinte la ordinea zilei. E absolută nevoie de o concentrare pe aceste aspecte pentru ieșirea cu bine din starea prelungită provocată de virus. Viața însă nu se blochează la „Azi” , așa că e nevoie să ne pregătim pentru ” Mâine” . 
   Stimați cititori ai acestei platforme media independente, vă garantez ca la nivelul cel mai înalt al ” Împărăției terestre” se stabilesc bunurile care vor putea constitui patrimoniul individual al fiecărei ființe umane și valorile pe care le vom apăra, bunuri și valori care vor fi esențiale pentru Binele comun al omenirii
    Totodată, vor fi stabilite de către ÎNȚELEPȚII lumii PRECEPTELE/Poruncile susținute de normele dreptului internațional , precepte pe care fiecare ființa umană va trebui să le însușească, să le înțeleagă și să le pună în acțiune.  
  Izvorul acestor norme de conduită este Legea naturală , ale căror elemente vor fi extrase de înțelepți din experiența seculară , acestea  existând de la naștere în fiecare ființă umană, chiar dacă nu le conștientizăm încă. Noi avem o astfel de „poruncă” materializată în proverbul : „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face ! „ Aceasta este regula de aur pentru toate ființele umane. 

   Ar trebui să fim interesați de viitoarea suprastructura, de noile idei ale societății umane, deoarece acestea genereaza prototipul ” Binelui” și, în baza căruia se trece la experiment. Chiar aici și acum sunt în desfășurare la nivel planetar experimente pentru susținerea  Eticii universale a Noii Ere.   

Mi-am zis că nu mai trebuie să fac pe „deșteptul” , însă ceva îmi spune să dau și altora… Iata de ce vă redau,  pe final, ceea ce a lăsat scris Papa la punctul 95 din proiectul ETICII UNIVERSALE : 

„Statul nu poate impune o ideologie globală, nicio religie(fie seculară-evident cea catolică !) si nicio gândire unică.”

 

Sursa foto: https://google.com

 

Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest interesant material trimis astăzi 24 Aprilie 2021 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent

             
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here