Amanet Bucuresti, locul de unde pleci cu bani

0
96

 

Locul la care te duci cu incredere sa ceri bani, fiind sigur ca nu esti refuzat este unul magic. Nu cred sa existe pe lume oameni care sa nu fi cerut in viata lor bani imprumut, chiar in perioadele infloritoare din punct de vedere financiar.

Ma aflam la cumparaturi cu una dintre cele mai bune prietene si stiind ca am bani pe card, am pus in cosul de cumparaturi tot ce imi doream. Am ales si surprize pentru cei dragi.

La casa de marcat, am asezat toate cumparaturile pe banda, iar in urma mea s-a facut coada. Amica mea a achitat cumparaturile sale si ma astepta la iesire.

A venit randul sa achit marfa aleasa si am scos cardul pe care aveam doua salarii medii, dar nimic! Se afisa „fonduri insuficiente”, incat am crezut si eu ca mi-a golit cineva cardul.

M-am inrosit. Ma aflam intr-o situatie penibila. Ce or fi gandit cei din jur despre mine:„A cheltuit banii si ii repeta vanzatoarei ca are bani suficienti sa achite ce a cumparat pe card. Oare nu o fi stiind sa citeasca?”

Dar prietenii adevarati sunt minunati. Dana, amica mea, a vazut de departe totul si nu a stat pe ganduri: a scos banii din geanta si am ramas cu fata curata.

Era cu masina si am rugat-o sa ma duca la primul bancomat, sa imi verific cardul si sa ii inapoiez imprumutul.

-Fireste ca te duc la un bancomat, dar nu ca sa imi dai banii inapoi acum! Chiar nu stii sa primesti ajutor de la un prieten? Te duc, sa te linistesti si sa vezi exact cati bani ai pe card, mi-a spus cu blandete.

Banii erau acolo. Aveam 5800 de lei si as fi putut sa imi achit cumparaturile de 20 de 30 de ori, dar sistemul celor de la supermarket a clacat, cand am apropiat cardul de el. Am rasuflat usurata si i-am dat prietenei banii, multumindu-i.

Mi-am imaginat ce greu mi-ar fi fost sa pun lucrurile in cos si sa las cosul plin sau sa ma intorc si sa asez pe raft tot ce alesesem.

Se intampla astfel de lucruri. S-a intamplat si invers, sa plec in excursie cu amici foarte bogati, dar sa nu aiba cash la ei si sa ma roage sa le dau imprumut sa plateasca masa la restaurant.

Un lucru este cert: omul trebuie sa aiba si bani pe card, dar si o suma in geanta, ca nu se stie! Ce face daca nu poate plati cu cardul la supermarket si nu are un prieten sau o cunostinta care sa il imprumute in jurul sau?

Locul magic de la care pleci cu banii in buzunar, cand ai cea mai mare nevoie de ei, se numeste amanet Bucuresti si il poti inspecta de acasa, intrand pe site-ul casei de amanet respective.

Sistemul generos de amanetare a ajutat romanii sa supravietuiasca, primindu-le valorile si oferindu-le in schimb banii de care au avut nevoie. Tot de la amanet, parintii cu veniturile mult diminuate au putut sa cumpere telefoane smart sau laptopuri la mana a doua, sa le ofere copiilor sansa de a participa la orele online.

Se primesc si autoturisme la amanet, daca ai nevoie de o suma mare de bani, poti sa o obti, daca duci la schimb o masina care arata perfect si in exterior, dar si in interior.

Completand formularul online cu datele personale si cu date ale masinii, vei fi contactat in cel mai scurt timp si ti se va comunica suma pe care o poti lua pentru masina si conditiile amanetarii.

Ti se spune deschis ce dobanda platesti pe zi, care este numarul minim de zile ce poate fi trecut in contract ca si numarul maxim de zile.

Totul se desfasoara onest, la vedere si te incredintez ca nu exista costuri ascunse. Casele de amanet sunt parteneri loiali, de aceea in ultima perioada oamenii le prefera datorita oportunitatilor.

Nu ezita sa iti duci masina la amanet si sa recurgi la o solutie de moment, sa eviti in acest mod pierderea locuintei,  intreruperea tratamentului sau a scolii!

Fa acest gest pentru tine, dar si pentru cei dragi! Mai tarziu poti recupera masina sau poti cumpara alta, dar sunt lucruri pe care nu le mai poti dobandi sub nicio forma. Sanatatea nu se mai recupereaza, daca nu iti cumperi medicamentele de care ai nevoie, sa le iei la timp. Risti sa iti pierzi casa, in cazul in care nu platesti ratele la timp.

Fa alegerile corecte in viata, sa nu regreti mai tarziu!

Este bine sa stii ca o casa de amanet  nu te obliga si nu te streseaza in niciun fel, ci colaborarea cu ea decurge elegant.

Casele de amanet reprezinta pentru mine locuri pline de generozitate pe care le iubesc, fiindca m-am dus acolo de cate ori am fost nevoita si nu am plecat cu mana goala de la ghiseu.

Ca orice om,am trecut prin situatii extreme inainte de a avea pe card cel putin 2000 de lei ramasi de la un salariu la celalalt, dar am primit ajutor in schimbul unui inel, al unui lantisor sau in schimbul electronicelor de care am putut sa ma lipsesc. Nu pot uita ajutorul discret primit de la acesti profesionisti. Veneam cu bani acasa, salvam situatia si nimeni nu stia si nimeni nu ma soma dupa aceea sa duc banii.

Colaborarea cu ei a decurs fara probleme si datorita ajutorului primit atunci am putut sa imi finalizez studiile si sa desfasor o activitate onorabila din care sa ma intretin.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here