Sectorul 6 va avea primul spital. Câte paturi vor fi disponibile

0
666

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat miercuri – pe pagina sa de Facebook – construcția primului spital din sectorul pe care-l conduce. Unitatea va avea cel mult 150 de paturi și va fi specializată în disciplina pediatrie, iar clădirea va fi amplasată pe un teren cedat Primăriei Sectorului 6 de către Consiliul General al Municipiului București (CGMB) .

Sunt fericit! Consiliul General a votat în urmă cu câteva minute trecerea în admnistrarea Primăriei Sectorului 6 a unui teren de pe bulevardul Timișoara (zona Valea Cascadelor) pentru construirea unui spital de dimensiune mică / medie cu până la 150 de paturi cu specializări multiple, axat în principal pe pediatrie”, a scris Ciprian Ciucu.

Edilul, care a precizat că acesta va fi primul din sectorul 6, a mai spus că licitația pentru stabilirea constructorului ar putea fi organizată la toamnă.

Dăm drumul rapid la Studiul de Fezabilitate si sper ca anul acesta, până în toamnă să scoatem la licitație lucrările de execuție. În acest moment nu există NICIUN spital în Sectorul 6”, a afirmat el.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here