Firme deratizare Bucuresti, soldati in slujba curateniei si sanatatii

0
73

 

Soldatul este prin definitie gata sa apere si sa se jertfeasca. Cand altii se bucura de confort si petrec linistiti cu familiile lor, el este gata de lupta. In viziunea lui Nichita Stanescu:„Poetul ca si soldatul nu are viata personala”.

Nu este usor sa iti iei echipamentul, sa pregatesti cu responsabilitate substantele eficiente si sa incepi lupta cu insectele cu soarecii cu parazitii care deranjeaza omul, acaparandu-i spatiul vital!

Toti acesti paraziti sunt luptatori de elita, cu strategii elevate de supravietuire pe care omul obisnuit nu le cunoaste, de aceea este necesar sa apelam la cele mai bune firme deratizare Bucuresti care sa ne scape de soareci, de gandaci de bucatarie si de furnici din case.

E ciudat modul in care ei stiu sa se ascunda in gaurile din perete, dupa conducte, in tesaturi, aplatizandu-se cu acestea ca proprietarul casei sa nu le gaseasca si sa le distuga.

De-a lungul vietii sale, omul trebuie sa se confrunte cu multi daunatori in natura, dar si in casa lui. Atrasi de curatenie, de confort, de hrana, omul este urmat in locuinta sa de insecte si de rozatoare. Insectele sunt variate si pot toca tesaturile (moliile) sau se pot hrani cu sangele uman, inoculand in locul in care extrag lichidul microbi.

Aceste insecte vin din locuri insalubre. Un gandac de bucatarie nu vine din gradina de trandafiri, ci din subsoluri cu igrasie, din gunoaie intrate in descompunere si este plin de virusi si de bacterii.

Musca este renumita pentru mediile abjecte pe care le tranziteaza si pentru bolile pe care le provoaca oamenilor.

Despre plosnite si purici se vorbeste cu retinere, fiindca sunt considerate insecte rusinoase.

Ele sunt stigmate ale lipsei de igiena, desi venim cu plosnitele din vacanta, uneori de la hoteluri de lux ca dovada ca si ele sunt mari amatoare de confort.

Personalul este instruit intens pentru lupta impotriva daunatorilor, mai ales ca firmele de top au si un comportament ecologic fata de mediu.

Recipientele utilizate in cadrul deratizarii sau dezinsectiei nu trebuie sa fie lasate la voia intamplarii in natura, fiindca au capacitate distructiva. Pamantul si panza freatica trebuie sa ramana perfect curate, fiindca ne furnizeaza noua hrana si apa.

Firmele de deratizare de top din tara au program de lucru de 12 ore in zilele de luni pana vineri. Se poate constata usor ca acesti specialisti lucreaza zi-lumina pentru a ne scapa de problemele grave cu care ne confruntam.

Un soarece ne ingrijoreaza, fiindca stim urmatoarele lucruri despre el:

  1. Are capacitate distructiva maxima. Produce pagube invers proportionale cu greutatea sa. Nimic nu ramane cum a fost in fata sa. Cu dintii lui foreaza si peretii robusti si lemnul si materialele textile si cutiile groase din carton.
  2. Comportamentul sau deranjant nu poate fi trecut cu vederea. Nu te poti odihni cu un soarece cat de mic in camera, fiindca roade zgomotos, chitaie, sare de acolo-acolo, da obiecte jos si le poate sparge lucruri scumpe sau dragi.
  3. Este transportatorul virusilor si bacteriilor care provoaca imbolnaviri grave.
  4. Se inmulteste foarte repede si emana un miros specific.

Dar nu pot sa nu vorbesc si despre molii, care sunt si ele foarte distructive, daca nu le sesizezi prezenta de la inceput.

Imi amintesc cat de suparata a fost o colega de birou care avea o casa la tara si in sifonierul din casa aceea ducea imbracamintea buna de iarna.

Avea acolo caciuli din blana de vulpe polara, haina de nurca si costume din stofa fina de Dorobantu, imbracaminte care valora milioane de lei. Cand s-a dus sa isi ia o haina lunga din piele a gasit in sifonier tocatura de molii si casa i s-a umplut de insectele dizgratioase.

Regreta si imbracamintea pe care o pierduse, piese care reprezentau mandria ei, fiindca investise enorm in ele, dar si covoarele din lana tesute manual, iile de colectie si toate produsele acelea de artizanat lucrate cu multa migala, care meritau sa fie expuse intr-un muzeu.

Din pacate, ajunsese prea tarziu in casa aceea nelocuita, nu luase masuri de prevedere si acum suporta dezastrul.

Sa ne gandim la toate insectele care pot patrunde in locuintele noastre si la dezastrele pe care le pot lasa in urma si sa actionam ca atare!

O dezinsectie periodica, o deratizare sau o dezinfectie schimba mirosul si atmosfera si in casele de vacanta, in care nu locuim mereu si pe care le transformam adesea in depozite.

Profesionistii firmei sunt soldatii pregatiti sa se lupte pentru siguranta noastra si a bunurilor noastre, pentru sanatate si confort.

Din dorinta de a ajuta cat mai mult ei si-au extins programul de lucru si sambata, astfel ca pot fi chemati intre 8 si 16 si accepta sa se deplaseze si in tara si in strainatate, fiind constienti de misiunea lor nobila.

Nu trebuie sa te prezinti la sediul firmei, in cazul in care ai nevoie de acesti soldati aflati in slujba curateniei, ci este suficient sa completezi formularul online de pe site sau sa le dai un telefon.

Incepe primavara cu o casa perfect curata, in care nu exista picior si codita de soricel, in care nu pot intra furnicile, capusele, mustele si tantarii!

Pentru o locuinta confortabila si curata trebuie sa investesti si fa acest lucru fara sa stai pe ganduri, fiindca investesti in sanatate!

E minunat ca in tara noastra exista firme specializate care lupta impotriva daunatorilor dupa principii stiintifice si nu suntem obligati sa ii suportam in camerele noastre sau sa luptam impotriva lor cu mijloace complet depasite!

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here