Să ne împăcăm întâi cu noi înșine !

0
139
 
 
    IUBIREA adusă în Lume de Iisus Hristos , ca remediu universal al armoniei între oameni este singura cale  care ar trebui învățată și urmată de către fiecare ființă umană. Începutul este în inima noastră, prea sfâșiată de dorințe, pasiuni, suferințe. Fără un acord sănătos între EU-ul nostru- partea la vedere din ființa noastră – și suflet- partea subtilă nevăzută , altfel spus cum e interior să fie și în afara noastră, în raporturile cu Lumea, nu va fi posibilă împăcarea cu semenii noștri. 
    Enunțul vi se pare prea abstract?  Este un obiectiv pe care să nu-l putem atinge ? 
Cheia este în VOINȚA noastră. Noi decidem ce punem pe locul întâi din față : o viață în armonie cu legile naturii, legile divine sau o fugă neîncetată pentru a aduna cât mai multe bunuri materiale care ne aduc doar iluzia împlinirii ca om și reluarea alergării pentru ” a avea” cât mai mult, mereu în comparație cu alții.
   Când vom avea pacea interioară, atunci ne vom opri din fuga către NICĂIERI și bunurile materiale vor veni la noi, prin muncă, atunci când ne trebuie și numai cât avem trebuință. 
  Având pacea interioară vom avea luciditatea , adică efortul extraordinar de voință , pentru a trăi în armonie cu lumea exterioară. 
Întregul proces de REÎNNOIRE SUFLETEASCĂ se realizează pe cont propriu, privind în jur și, îndeosebi, armonia care mai este în Natură, tocmai Natura atât de grav violentată de catre om. 
   ” Hristos a Înviat” înseamnă și renașterea noastră sufletească întemeiată pe IUBIRE. 
Sursa foto:https://google.com
 Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest vibrant material trimis astăzi 14 Mai 2021 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here