ȘORȚ DE CHEF – PORTRET DE CLIENT MASIMA: CHEF IULIAN OLARU

0
361

ȘORȚ DE CHEF – PORTRET DE CLIENT MASIMA: CHEF IULIAN OLARU

Cu șorț de chef și determinare de om ce a învins multe în viață, Chef Iulian Olaru face parte din grupul de oameni care știe că Perfect are multe dimensiuni.

Fiecare dintre noi se bucură atunci când ceea ce lucrează este apreciat. Iar aprecierile sunt cu atât mai importante când vine vorba de bucătărie și gastronomie, că parcă niciodată nu a fost mai important să obții un zâmbet sau ochi închiși în degustare decât atunci când gătești.

Cu șorț de chef și determinare de om ce a învins multe în viață, Chef Iulian Olaru face parte din grupul de oameni care știe că Perfect are multe dimensiuni.

Îl cunoști dacă nu de la restaurantul Le Chateau, Castelul din Inima Orașului București unde este executive chef, atunci din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite.

Citește mai departe dacă: Îți place mâncarea, Ai stat prin bucătărie, Apreciezi și tu gastronomia, Ești bucătar, chef sau știi că a ajunge acolo începe cu primul pas, Nu știi de ce ai nevoie de un șorț personalizat.

SORȚURI: BUCĂTĂRIE AȘA CUM APARE PRIN FILME

Povestea lui Iulian Olaru a fost văzută de peste 300.000 de oameni pe Youtube, odată cu prezența sa la Chefi la cuțite, în șorț de bucătar, cu trusa la îndemână și cu multă dorință de perfecționare.

A primit 3 cuțite, adică aprobarea celor 3 Chefi de a merge mai departe, pentru că a gătit ceva ce a numit super wow. De fapt, a pus experiența acumulată în peste 20 de ani de învățare și repetare.
”Nu mi-e frică de nimic. Această muncă îți fură viața și nu este simplu. Dar tot ceea ce fac o fac pentru familie.”

Personalizare: șorț bucătărie pentru imaginea unui luptător

De ce a contat șorțul?

Pentru că a fost, în cadrul emisiunii, echivalentul unui costum croit perfect pentru un om de afaceri. Prima impresie contează pentru papilele gustative, dar apoi devine definitivă în cunoașterea ”meșterului”.

Chef Sorin Bontea a admirat ținuta, cu un admirativ: ”Uite ce echipat e. Wow, uite ce șoț elegant!”

Are 39 de ani și de la spalător de vase, Iulian Olaru în 4 luni devenea sous chef în primul restaurant unde intra. Și de la cursuri pentru a face pâine, la a face paste și risotto, acum crează cele mai inedite preparate. Motiv pentru care a fost și ales de andreea Bălan, care a avut încredere în el cu papilele invitaților la nunta sa.

Cu alură de luptător, căci sufletul cu siguranță este, trece de la mănușile din bucătărie și șorțul de bucătar…

la mănuși de box și șort de antrenament alături de campioni.

”Eu țin foarte mult la calitatea produsului. Când cumperi un produs bun, reușești să creezi o farfurie bună.”

Iar acest crez merge și mai departe, prin ceea ce compune imaginea sa de Chef. A ales șorțurile din piele Masima pentru că avem o filosofie comună: credem că dedicarea aduce perfecțiunea.

De la maro la negru, dar din piele naturală și personalizate, ne-a onorat faptul că ne-a ales, și am onorat alegerea.

Tipurile de șorțuri piele MASIMA:

Un șorț de bucătărie personalizat spune despre tine cam ce spune platingul despre un preparat culinar. Spune că atenția la detalii face parte din tablou și că pasiunea pentru un domeniu începe de la ce imagine ai, la ce vise construiești.

Șorț de bucătărie, bărbați pasionați sau femei inspirate de o lume unde aromele se trăiesc. Și de fapt e ca în viață, când ceea ce porți și lucrurile de care te înconjori te duc mai aproape de anumite stări și dorințe pentru viitor.

Fake it till you make it – adică prefă-te până reușești nu trebuie să însemne ceva negativ. Dacă îți construiești imaginea cu atenție, pentru a reflecta persoana sau bucătarul care vrei să ajungi, atunci viașa se va aranja ca să te pune în lumina reflectoarelor.

Ca în cazul lui Chef Iulian Olaru, care zilnic trăiește după principii solide, așa cum e și acesta:

”Poate nu azi, poate nici mâine, dar într-o zi totul va fi așa cum mi-am dorit.”

La Masima concepem acele șorțuri și uniforme pentru pasionații de azi și chefii de mâine. Sau pentru chefi care doresc să arate așa cum își aranjează preparatele: impecabil.

Alege un șorț de bucătărie unisex, cu toate elementele de protecție și cu acele detalii de individualitate care te fac să te distingi, să fii tu.

Și construiește pe imaginea ta, ca într-o carte, cu noi pagini care să scrie istoria celui ce va deveni, într-o zi, tot ceea ce și-a imaginat.

Așa cum de la un copil de 17 ani în țări străine, chef Iulian Olaru a devenit un nume cunoscut în industria gastronomică. Și va fi în vară chiar jurat în Concursul BEST GRILL, cea mai importantă competiţie de grătare din sud-estul Europei.

Tot într-un șorț personalizat, din piele, de la Masima.

Devino ceea ce îți imaginezi, începe cu numele tău pe un șorț,  ca numele tău să ajungă pe un meniu și cine știe, poate într-o carte de istorie gastronomică sau de bucate.

Sprijinim visele mari, care ți se potrivesc. Cam ca Your second skin, de la Masima.

Șorțurile de la MASIMA sunt confecționate special și pentru barbeque și potrivite pentru fiecare grillmaster.

Cu toții aștepăm primăvara ca să avem parte de soare, să ne relaxăm pe terasă, să bem o bere și să ne întâlnim cu pritenii la un grătar. Dacă ești cel bucătarul care se ocupă de grătar, există un lucru care nu ar trebui să îți lipsească pentru ca imaginea să fie perfect completă și acela este șorțul din piele naturală de la MASIMA. Șorțul din piele, personalizat prin gravare laser sau boderie, cu logo sau cu numele tău, te va proteja și iți va oferi imaginea de profesionist.

Nu contează dacă grătarul îl pregătești în bucătăria unui restaurant de lux, într-un parc cu ocazia unui ”streetfood” sau doar într-un cerc restrâns în grădina ta, pentru putea bucura și mai mult de prepararea alimentelor, șorțurile de piele de grătar de la MASIMA te vor ajuta.

Toți cei care au stat în preajma unui grătar știu cât de cald poate fi acolo. Există, de asemenea, riscul de a te stropi cu pete de grăsime, lucru care ar fi păcat pentru hainele tale! Cu șorțuri din piele pentru BBQ, toate aceste probleme vor fi de domeniul trecutului. Te vor proteja împotriva căldurii și a petelor. Șorțurile din piele sunt ușor de curățat cu ajutorul unei cârpe umede.

Fiecare șorț de la MASIMA este lucrat cu multă ATENȚIE și prin urmare fiecare șorț este unic în felul său. Șorțurile MASIMA sunt autentice și sunt fabricate din piele de calitate superioară. Șorțurile din piele nu sunt folosite doar de bucătarii maeștrii ai grătarelor ci și la festivalurile de mâncare, unde vedem în mod regulat bucătari în camionul lor alimentar purtând șorțuri de la MASIMA. Printre astfel de festivaluri sunt ”Streetfood Cluj Festival” sau ”Untold”. Există o șansă bună să fi auzit despre aceste festivaluri dacă sunteți iubitori de petreceri în aer liber, unde se servește mâncare din carne gătită la BBQ.

Beneficiile șorțurilor de bucătar din piele de la MASIMA: 

✔️Fabricat în România

✔️Bumbac cu aplicații complet detașabile și reglabile din piele naturală

✔️Ușor de folosit și de spălat

✔️Personalizare prin gravare laser sau broderie

✔️Garanția produsului 3 ani

✔️Posibilitatea plății în rate cu cardul de cumpărături

✔️Modele unice, din atelierele noastre

 

.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here