Ce pasi sa urmezi pentru a creste vanzarile unui magazin online pe servere VPS?

0
95
Gazduire web Romania

Desi momentul in care treci pe servere VPS marcheaza o crestere a afacerii tale online, aceasta etapa vine la pachet cu noi provocari. Pentru a putea progresa in continuare, este necesar sa stabilesti o strategie prin care sa atingi un numar mai mare de clienti. Iata ce pasi sa urmezi!

Imbunatateste descrierile

Fiecare descriere de produs poate influenta decizia de cumparare. Din acelasi motiv, trebuie sa te asiguri ca incluzi cat mai multe detalii si ca prezinti atat trasaturile, cat si beneficiile celor care decid sa cumpere ceea ce oferi. Spune o poveste despre brand si include fraze care sa trezeasca emotii. Poti crea inclusiv o mini-pagina de vanzare, cu titluri si imagini care sa raspunda la intrebarile frecvente. Majoritatea utilizatorilor doar scaneaza continutul de pe servere VPS, iar acest aspect trebuie sa-l ai in minte de fiecare data cand scrii ceva. Include cuvinte cheie si adauga posibilitatea de recenzii cu imagini si sigiliul ce atesta verificarea achizitiei. In acest fel, vei elimina din scepticism si iti vei influenta audienta mai usor.

Stabileste puncte noi de diferentiere

Chiar daca ai gasit deja o metoda prin care sa iesi in evidenta, nimic nu te opreste sa identifici mecanisme noi prin care sa atragi atentia. Arunca o privire asupra competitiei si intreaba-te cum ai putea sa livrezi solutii la probleme intr-un mod mai bun decat aceasta. In general, oamenii discuta in comentarii sau pe diverse forumuri plusurile si minusurile comenzilor. Asigura-te de faptul ca brandul tau are si un element vizual, care sa-l faca memorabil. O tema care sa cuprinda logo-ul si imagini de efect ar putea fi o alternativa potrivita. O alta sugestie este sa stabilesti un U.S.P si un U.V.P. Acestea reprezinta puncte forte si indica valoarea adaugata in nisa ta.

Implementeaza solutii suplimentare de plata

Multe magazine online pe servere VPS ofera posibilitatea de plata cu cardul sau prin Paypal. Totusi, acestea nu sunt singurele alternative pe care le ai la dispozitie. Unii clienti prefera transferul bancar, iar altii doresc sa foloseasca bani cash, cecuri sau chiar criptomonede. Integrarea acestora si al platilor prin SMS va spori rata de conversie si te va ajuta sa ai mai multe vanzari.

Efectueaza un audit SEO

Un audit nu inseamna doar analiza cuvintelor cheie. In schimb, acest proces este realizat inclusiv pentru partea de performante. In cazul in care viteza de incarcare este una redusa, acest lucru va genera pierderi de trafic. Pe langa asta, exista penalitati in ranking. Pentru a afla timpii de raspuns pe servere VPS se utilizeaza un instrument precum GtMetrix. Acesta genereaza un raport care indica timpul mediu al paginilor si actiunile necesare pentru imbunatatire.

Intr-un audit SEO pot fi analizate si datele structurate, care ajuta robotii motoarelor de cautare sa inteleaga continutul si creeaza o imagine clara cu privire la acesta. Daca vrei un proces realizat profesional, apeleaza la o agentie de marketing. Aceasta este o investitie suplimentara, insa vei putea economisi timp, iar rezultatele vor fi unele superioare.

Esti gata sa te muti pe servere VPS?

Daca afacerea ta exista deja pe piata de ceva timp, probabil ai ajuns intr-un moment in care resursele dintr-un pachet de gazduire partajata nu mai sunt suficiente. La o firma de hosting poti gasi servere virtuale private cu spatiu SSD, certificat SSL si backup automat la preturi accesibile!

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here