Allview intră în programul național „Programul Rabla pentru electrocasnice”, alături de magazinele partenere

0
442

Programul „Rabla pentru electrocasnice”, demarat la nivel național, are ca scop încurajarea românilor ce dețin electronice și electrocasnice vechi de a și le înlocui cu unele noi. Astfel, statul oferă vouchere în schimbul produselor vechi, cu ajutorul cărora utilizatorii beneficiază de discounturi semnificative pentru televizoare, laptopuri, tablete, dar și electrocasnice.

Vouchere obținute prin înscrierea pe platforma guvernamentală, pot fi folosite în cadrul magazinelor participante la program, iar Allview pune la dispoziția clienților ce doresc să își achiziționeze produse electronice noi mai performante și eficiente energetic, diferite modele de televizoare, laptopuri și tablete, prin intermediul magazinelor partenere (Altex, eMAG, Flanco, Dedeman, Cora).

Utilizatorii pot afla mai multe detalii și specificațiile produselor, atât online pe site-ul www.allview.ro, cât și pe site-urile partenerilor comerciali, sau în magazinele fizice ale acestora.

Smart TV-urile gamei ePlay (modelele HD, Full HD, 4K HDR10) prevăzute cu sistem de operare Android TV, compatibile cu Google Assistant, numeroase aplicații preinstalate și noua clasă energetică E beneficiază de vouchere de 400 lei. Modelele ce se pot achiziționa cu voucher RABLA din magazinele partenere, se regăsesc în link-ul de mai jos: www.allview.ro/tv-clasa-e

Tabletele și notebook-urile reprezintă device-uri extrem de solicitate în această perioadă. Astfel, Allview oferă utilizatorilor modele ce integrează toate funcționalitățile de care au nevoie, într-un design modern și ergonomic. Clienții pot beneficia de vouchere de 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete.

Allview intră in programul RABLA

Allbook i, echipat cu procesor Intel® Core™ i3 din a 10-a generație, display IPS Full HD anti-glare, sistem de ventilație performant, capacitate de memorie extinsă de tip SSD M2 de 256GB și 8 GB RAM DDR4, asigură o experiență fluidă în rezolvarea sarcinilor zilnice, într-un mod mai rapid și o utilizare multimedia intensă. În plus, clienții au flexibilitatea de a-și alege SO pentru propriul device, întrucât Allbook i rulează versiunea Windows® 10 Home, Windows® 10 Professional, sau Ubuntu®.

Allbook J, dotat cu procesor Intel® J4125 Quad-Core cu frecvență standard de 2.0 GHz, oferă echilibrul perfect între performanță, experiență fluidă în multitasking și consum redus de energie. Cu o memorie RAM de 8 GB DDR 4, un spațiu de stocare SSD de 256 GB, display de 15.6” IPS FHD și o greutate de doar 1.85 kg, acesta reprezintă soluția ideală pentru utilizare portabilă.

Allbook H, cu ecranul IPS Full HD de 15,6”, în format 16/9, oferă o experiență de vizualizare wide-angle, de 178° și imagini clare, detaliate, în culori naturale. Acesta vine echipat cu Intel Celeron N4000, OS-ul stabil și eficient – Ubuntu® și dispune de conectivitate largă.

Tabletele Viva H1003 LTE PRO/1 și PRO/3,  dispun de un display generos de 10,1″, conectivitate 4G, sistem de operare Android™ 10, procesor Octa Core și o baterie de 6000mAh, transformându-le astfel în instrumente de lucru, de învățare sau de relaxare ideale pentru o zi plină de activități.

Despre Allview

Allview este brandul autohton de electronice numărul 1 din România, ce activează în peste 10 țări europene. Allview crede în puterea inovației și a tehnologiei de a schimba lumea, având misiunea de a îmbunătăți viețile oamenilor prin inovații tehnologice relevante, accesibile tuturor. Prin construirea,  adaptarea rapidă și constantă a unui portofoliu complet de produse, creăm experiențe și oportunități noi pentru clienții de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://www.allview.ro/despre-companie

Pentru a rămâne conectatați la noutățile Allview, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/allview

YouTube: https://www.youtube.com/allviewmobile

Instagram: https://www.instagram.com/allviewmobile/

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here