Inchiderea teraselor cu material transparent

0
410

Daca doresti sa iti protejezi spatiul exterior de ploaie, vant si zapada, sa creezi un confort climat placut, atunci un rulou prelate terasa este solutia perfecta si economica. Folosim folie terasa transparenta, rezistenta la vant puternic si zapada. Acest gen de inchidere terasa cu folie transparenta, capse si bride este recomandat doar teraselor si foisoarelor care au structura de lemn, insa acestea se pot prinde si pe profile de aluminiu si fier. Sistemul de actionare al foliei transparente pentru a inchide terasa se face doar manual.

Alte sisteme de inchidere pentru terase

Daca aveti balconul orientat catre soare, mai ales in timpul verii, o marchiza este obligatorie. Protejand balconul de razele fierbinti, mentin o umbra placuta chiar si in zilele toride.

Cand alegi marchiza balcon trebuie sa tii cont de necesitati, altfel este posibil sa investim bani in solutii neviabile situatiei noastre locative. Spre exemplu, daca locuim la bloc, in special la etaje din jumatatea superioara a acestuia, marchiza de fereastra este o solutie cat se poate de eficiente pentru combaterea supraincalzirii camerelor. In cazul in care detinem si un balcon in consola complet deschis, suntem liberi sa ne protejam de razele soarelui cu ajutorul unei copertine de balcon cu brat reglabil. Singurul aspect ce trebuie luat in considerare, este acela al evitarii modificarii aspectului general al fatadei , acest lucru insemnand alegerea unei culori neutre pentru copertina a carei dimensiuni deja o cunoastem.

Ce sistem de umbrire sa alegi?

In ultimii ani pe piata au aparut o multitudine de modele de sisteme de umbrire, vandute in functie de diferite caracteistici cum ar fi orientarea cladirii, locatia, modelul ferestrelor si asa mai departe. Desi suntem inundati cu reclame despre beneficiile sistemelor de umbrire, trebuie avute in vedere o serie de caracteristici atunci cand alegem sa le achizitionam, deoarece sistemele de umbrire pot agrava, nu numai imbunatati,  performantele termice si de iluminat, dar si confortul locatarilor.

Pornind de la simpla umbrela de soare, jaluzele si pana la rulouri, rolete si copertine cele mai moderne sisteme umbrire, va stau la dispozitie pentru a va permite sa savurati timpul petrecut in aer liber impreuna cu familia sau prietenii. Pe langa importanta practica pe care o au elementele de umbrire, ele sunt la randul lor, elemente de design si din acest punct de vedere este important sa se incadreze in aspectul general al locuintei, al spatiului umbrit si mai ales sa nu stanjeneasca in nici un fel utilizatorii respectivului spatiu.

Este important sa stii ca expertii de la tentromgroup.ro ofera clientilor sai elemente de umbrire intr-o gama variata tehnici, de texturi si culori, astfel incat nu veti avea nici o problema in alegerea unei variante care sa va satisfaca atat din punct de vedere al calitatii, cat si sub aspectul design-ului. Pentru a alege varianta care va satisface, este suficient sa-i contactati si veti primi consultanta in cel mai scurt timp.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here