5 beneficii pentru afacerea ta online dacă alegi găzduirea VPS

0
1600
5 beneficii pentru afacerea ta online dacă alegi găzduirea VPS

Să ai o afacere online care să fie de succes nu înseamnă să ai doar o idee inovativă, un site cu un conținut care să atragă publicul sau că performanța se întâmplă de la sine fără ca asta să implice niciun efort. Pentru ca site-ul, blogul sau magazinul tău online să fie unele care performează este nevoie să fie implicate și anumite resurse și chestiuni de ordin tehnic.

Iar unul dintre cele mai importante dintre aceste lucruri tehnice este găzduirea pe care o ai pentru site, adică acel loc din internet care este al tău și în care se poziționează pagina ta online. De resursele acestea depinde foarte mult cât de bine merge site-ul tău, cât de repede se încarcă și cât de securizat este.

Dacă deja există un trafic crescut pe pagina ta, un server virtual privat (VPS) este soluția de găzduire perfectă. Vei împărți spațiul de pe un server fizic cu alte companii, însă vei avea propriile tale resurse și nu te va impacta cu absolut nimic orice s-ar întâmpla cu serverele vecine.

Poți alege un furnizor de încredere și cu peste 20 de ani experiență care îți va propune cel mai bun pachet de găzduire VPS aici: https://www.hostx.ro/gazduire-site/hosting-vps-ssd-linux-openvz.html

Iată care sunt principalele beneficii pe care le vei obține de la un server VPS:

  1. Ai mai multe resurse

Deși prin găzduirea VPS vei împărți în continuare un server fizic cu alte companii, fiecare dintre voi va avea un set specific de resurse. VPS-urile oferă mai mult CPU, memorie RAM și stocare în comparație cu găzduirea partajată. Astfel, site-ul tău va fi capabil să gestioneze un trafic mai mare și să stocheze mai multe date.

  1. Poți să ai o configurare personalizată

Vps-ul îți oferă șansa de a-ți personaliza site-ul, indiferent că ai nevoie să rulezi un cod personalizat sau vrei să instalezi un framework sau anumite aplicații.  Cu un VPS ai acces root, poți să instalezi și să actualizezi propriul software, să faci backup sau să îți personalizezi panoul de control.

  1. Ai performanțe mai bune

Cu o putere si o capacitate de procesare mai mare, VPS-ul permite site-ului tău să încarce mai rapid paginile, să fii rankat mai bine de către Google iar vizitatorii tăi să aibă o experiență mult îmbunătățită.

  1. Ai scalabilitate

Ce este foarte important este că printr-un VPS poți să faci upgrade la resurse și să ai și mai multe dacă pagina ta continuă să crească.

  1. Ai securitate

Cu acces root și adresă IP dedicată, cu VPS poți implementa măsuri de securitate avansate iar ceilalți utilizatori cu care împarți serverul nu au acces la fișierele tale, acestea fiind păstrate pe o partiție sigură.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here