Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu. Artistul a scris testamentul

0
109

Celebrul cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu, „nea Beni”, cum îl alintă admiratorii, și-a făcut testamentul în urmă cu mai mulți ani. Cui lasă averea marele artist?

„Nea Beni” a fost spitalizat, după ce a fost găsit inconștient în casă. Precaut din fire, artistul și-a făcut testamentul cu mult timp în urmă.

Starea lui Benone Sinulescu s-a îmbunătățit și acest fapt este îmbucurător. Totuși, aceste hopuri din viața artistului ne determină să ne gândim la moștenitorii săi.

„Dacă mor eu, totul îi rămâne ei…”

Benone Sinulescu a explicat că el și soția lui au reciprocitate și artistul îi va lăsa totul ei.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu, potrivit viva.ro, citat de a1.ro.

„Nea Beni” Sinulescu, viață la țară în pandemie

Benone Sinulescu s-a retras la țară, în pandemia de COVID, unde viața este mai liniștită și ferită de pericolul virusului.

„Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate. Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate”, spunea el într-un interviu pentru AntenaStars.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here