Minimizează costurile cu combustibilul: totul despre elementele de bază

0
297

Odată cu creșterea continuă a prețurilor la combustibil în zilele noastre, șoferii ar face aproape orice pentru a minimiza acest consum. Drept urmare, acești proprietari de mașini apelează la cumpărarea diferitelor produse de economisire a combustibilului.

Există atât de multe produse care pretind că reduc consumul de combustibil, iar costul unora dintre aceste produse este foarte greu pentru portofel. De cele mai multe ori, proprietarii de mașini ar cumpăra acești așa-numiți „economisire de combustibil” cu speranța de a îmbunătăți economia de combustibil a mașinii lor. Drept urmare, acești oameni ajung să cheltuiască prea mult pentru ceva care s-ar putea să nu funcționeze. Cu toate acestea, fiecare automobilist poate obține o economie de combustibil mai bună chiar și fără a sparge banca. Este vorba despre practicarea unor modalități simple, dar cele mai eficiente de a economisi benzină.

Întreținerea mașinii este o necesitate. Inspecția constantă a anvelopelor auto este importantă deoarece presiunea scăzută a aerului poate duce cu siguranță la costuri mai mari de combustibil. Anvelopele sub umflate necesită mai multă energie pentru a începe mișcarea și pentru a menține viteza și rotația. În plus, este recomandabil să schimbi uleiul din când în când, deoarece acest lucru ar putea ajuta cu siguranță motorul să funcționeze la nivelurile de vârf și să consume mai puțin combustibil. Fă economie de combustibil cu Shell Helix Ultra 0W, iar pe parcurs vei observa îmbunătățiri consistente, atât pentru mașină, cât și bani.

Exersează stilul de conducere adecvat. Accelerația controlată este mult mai bună și mai eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil decât orice alt stil de conducere, în special în timpul deplasării cu schimbător de viteze, în care schimbarea vitezelor în timp ce accelerezi s-a dovedit a fi de fapt mai bună și mai eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil decât a rămâne într-o singură treaptă. Modul optim de a face acest lucru este să accelerezi puternic până când motorul atinge 2000rpm, să bagi o treaptă de viteză și apoi să continui să apeși pedalele până când se atinge același ritm. Acest lucru se datorează faptului că un motor care funcționează la 2000 rpm este cel mai eficient. Menține la același ritm, deoarece după aceea este o chestiune de rentabilitate diminuată.

Alege un automobil cu întreținere redusă. Chiar înainte de a cumpăra un automobil, ar fi înțelept să iei în considerare achiziționarea unuia cu plăți lunare reduse și dobândă zero la sută. Cu concurența puternică a diferiților producători și mărci auto, aceste companii ar avea cu siguranță cele mai bune oferte de pe piață. Ia în considerare și specificațiile motorului mașinii. Motoarele cu 4 cilindri de 2.0L și 1.6L sunt cu siguranță cele necesare.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here