Tratamentele dermatologice cu Dermapen

0
585

„Povestește-ți experiențele de viață cu ajutorul cuvintelor, nu lăsa ridurile să vorbească pentru tine.” Dacă ar avea glas, probabil că asta ar spune tratamentul anti-îmbătrânire cu Dermapen. Desigur că îmbătrânirea este un proces perfect natural care trebuie îmbrățișat și care are frumusețea și particularitățile sale. Însă dorința unui mic boost de prospețime, rejuvenare și strălucire a tenului nu poate fi blamată. În vreme ce fondul de ten și machiajul au rezultate artificiale și de scurtă durată, tratamentul cu Dermapen acționează în profunzime, declanșând un impuls natural al colagenului și elastinei pentru a oferi pielii un aspect mai tânăr și mai proaspăt. Procesul de reînnoire a pielii încetinește pe măsură ce îmbătrânim, iar tratamentele Dermapen sunt modalitatea naturală și sigură de a întineri vizibil pielea. Următoarele rânduri își propun să te familiarizeze cu tratamentele Dermapen, de la tehnologia propriu-zisă la avantaje și recomandări de întreținere a rezultatelor.

Ce este tehnologia Dermapen?

Tehnologia Dermapen are la bază principiul lezării pielii pentru a stimula colagenul. Stiloul cu microneedling Dermapen creează micro leziuni la nivelul epidermei (stratul exterior al pielii) și al dermului (stratul interior al pielii). Micro leziunile încurajează capacitatea naturală a corpului de a se regenera, ceea ce se traduce în mod vizibil prin piele mai elastică și mai radiantă.

Tratamente anti-îmbătrânire cu Dermapen

Dermapen revoluționează industria microneedling-ului, oferind o procedură nedureroasă, care nu necesită cremă anestezică și, totodată, rezultate anti-îmbătrânire rapide. Dispozitivul Dermapen inversează în mod eficient semnele vizibile ale îmbătrânirii în două moduri. În primul rând, cartușul cu 16 ace creează până la 1.920 de micro canale fracționate pe secundă, declanșând răspunsul natural al vindecării rănilor organismului pentru a activa mai mult colagen și elastină. În al doilea rând, serumurile special formulate și utilizate de medicul dermatolog ajută dispozitivul să se deplaseze fără efort pe suprafața pielii și să faciliteze acțiunea de combatere a semnelor îmbătrânirii în profunzime.

Un tratament de rejuvenare cu Dermapen pentru riduri netezește vizibil liniile, diminuează porii, corectează micile imperfecțiuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să aștepți să apară pentru a-ți îmbunătăți aspectul chipului. Prevenția este întotdeauna cea mai bună abordare pentru a-ți asigura o strălucire tinerească vibrantă pentru mai mult timp. În mod ideal, tratamentele ani-îmbătrânire cu Dermapen încep înainte de apariția liniilor fine, în jurul vârstei de 30 de ani.

Vizitele periodice la medicul dermatolog te ajută să monitorizezi starea tenului, să previi îmbătrânirea prematură și să identifici tratamentele, procedurile sau produsele potrivite pentru tipul tău de ten sau problemele specifice.

Îngrijirea pielii după tratamentul cu Dermapen

În urma tratamentului cu Dermapen poți experimenta o ușoară iritație sau roșeață, însă nu pentru mult timp, căci va dispărea în cea mai mare parte în decurs de 48 de ore. O parte considerabilă a recuperării vizibile de la microneedling are loc în primele două zile după tratament, dar vindecarea în planul profund al pielii durează până la 2 luni.

Medicul dermatolog care efectuează tratamentul cu Dermapen va oferi instrucțiuni detaliate cu privire la ce trebuie să faci post procedură, instrucțiunile bazându-se în mod specific pe istoricul medical sau pe tipul de piele. Totuși, o regulă generală este aplicarea protecției solare în primele 2 săptămâni după procedură. Asigură-te că aplici loțiune cu factor ridicat de protecție, cu 20 de minute înainte să te expui la soare și că o reaplici la fiecare 2 ore. Chiar dacă folosești SPF, evită să petreci o perioadă lungă de timp la soare în prima săptămână de la procedură, deoarece există o mai mare predispoziție la pete solare decât în mod obișnuit.

Este esențial să ai o igienă corespunzătoare și să nu îți atingi fața fără a te spăla pe mâini înainte.  De asemenea, va trebui să eviți piscinele, saunele și situațiile în care ai putea transpira puternic, inclusiv antrenamentele intense la sală, pentru a-ți proteja pielea proaspăt tratată. Cât despre produsele de îngrijire a pielii sau cosmetice, acestea trebuie evitate o săptămână de la procedură. Produsele care conțin substanțe chimice dure menite să se exfolieze, cele cu parfum sau pe bază de acid glicolic, fardurile sau pensulele de machiaj pot agresa semnificativ tenul și provoca daune. Rezumă-te la produsele prescrise de medic sau la cele pe care le folosești în mod obișnuit, dar care sunt aprobate de acesta. Ai grijă să ai grijă!  What makes someone pretty amazing is being comfortable in your own skin.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here