Reparaţii centrale termice

0
854
reparatii centrale termice

De-a lungul timpului, chiar și echipamente de cea mai înaltă calitate, atât interne, cât și importate, produse în conformitate cu tehnologiile dovedite de producătorii mondiali, se defectează, necesită înlocuirea pieselor, necesită reparații, reconstrucție etc. Același lucru se poate spune și despre centralele termice de apartament/casă, care asigură furnizarea de căldură. Poți solicita reparații centrale termice de la o firmă specializată în astfel de servicii.

Centrala termică este un set de echipamente concepute pentru a regla, controla și separa rețeaua de încălzire de sistemele de construcții, făcându-le independente: încălzire, alimentare cu apă caldă, ventilație. De obicei se află în subsol, în camera tehnică a casei sau în bucătărie. Inima unei centrale termice moderne este un controler care monitorizează și reglează parametrii, cum ar fi presiune, temperatură, debit pentru toate circuitele sistemului. De asemenea, o centrală termică este realizată cu supape de comandă, senzori de presiune, electrovalve și alte elemente de automatizare. Lucrul mecanic este realizat de unități precum o unitate de schimb de căldură, o unitate de pompare, o unitate de compensare și o unitate de control a căderii de presiune. Centrala termică diferă prin tipul de alimentare, care poate fi electrică, pe gaz sau pe paleți.

Progresul nu se oprește și în fiecare an,  tehnologiile de generare și economisire a energiei termice se îmbunătățesc, iar metodele și modalitățile de livrare a căldurii, sunt în prezent automatizate. Pentru a putea folosi noile tehnologii, se instalează echipamente moderne pentru a asigura o organizare de înaltă calitate a alimentării cu căldură. Toate aceste echipamente la un moment dat, se pot defecta.

Depozitele de diferite tipuri pe pereții conductelor, duc la utilizarea ineficientă a căldurii, ceea ce duce la temperaturi incomode în casă. De asemenea, nămolul și cantitatea din țevi, duc la o încălcare a temperaturii setate. Spălarea este procesul de curățare a sistemului de încălzire (conducte, cazane, schimbătoare de căldură, baterii, calorifere, colectoare de noroi) folosind diverse metode. Există multe modalități de a spăla sistemul de încălzire: mecanic, hidrodinamic, hidropneumatic, chimic, pneumohidroimpuls, dar toate aceste lucrări au nevoie de un specialist calificat.

Apelează la profesioniști! Apelează la MBP Tehnic – reparații și revizii centrale termice București.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here