Etapele de care să ții cont atunci când alegi scaune restaurant

0
127

Un restaurant conține mai multe tipuri de mobilier și de aparate pentru a putea funcționa corect. Iar cele mai potrivite modele de scaune restaurant sunt un mobilier indispensabil și esențial. Dar, trebuie să ții cont de mai multe etape atunci când vrei să faci cea mai bună alegere.

Mobilierul HoReCa contribuie la crearea unei atmosfere, pune în valoare stilul și spiritul unui local.

Definește care sunt nevoile tale.

Pentru a alege așa cum trebuie cele mai potrivite modele de scaune restaurant, va trebui să definești mai întâi care sunt nevoile tale în materie de scaune. Există o mulțime de modele și de stiluri, dar și de caracteristici.

Alege în primul rând un stil de scaune restaurant care să corespundă stilului restaurantului tău. Poți alege astfel un stil mai vintage, unul mai cosy, unul mai modern și mai contemporan sau unul industrial.

Dacă ții cont și de caracteristici, alege atunci un scaun care să urmeze dimensiunile și formele localului unde vor fi puse. În ceea ce privește formele, există scaune ovale, pătrate, rotunde sau dreptunghiulare, dar și unele cu forme mai originale precum o mână.

Un mobilier confortabil pentru a fideliza clienții.

Pe lângă design sau stil, confortul clienților trebuie să fie și el privilegiat. Profunzimea unui scaun poate determina astfel confortul pe care îl va procura. Clienții se vor simți mai bine pe cele mai comode scaune. Mărimea fiecărei piese de mobilier trebuie să corespundă și cu cea a sălii pentru ca locul să nu devină înghesuit și lumea să se poată mișca printre mese.

Iar dacă vorbim despre dimensiuni, există modele de scaune mai înalte sau mai joase, în funcție de tipul de restaurant.

Un mobilier adaptat bugetului. Indiferent de stilul ales, trebuie să ții cont mereu și de buget atunci când alegi scaune pentru HoReCa. Nu uita că lucrurile frumoase nu trebuie să fie exagerat de scumpe. Un preț mai jos nu înseamnă calitate mai joasă sau un rezultat care nu este la înălțimea așteptărilor. Poate reușești să faci și unele economii pentru a avea mai mulți bani și pentru alte accesorii pentru un restaurant cu un stil mai original și mai frumos.

Verifică și calitatea scaunelor.

Calitatea se poate verifica, bineînțeles, prin intermediul materialelor. Scaunele pot să fie din lemn masiv sau din rășină. Pot să fie tapițate cu in, cu bumbac sau piele , pot să fie in inox sau aluminiu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here