Cum alegi un costum de baie astfel încât să impresionezi cu adevărat?

0
686

Vară, vacanță și mare – aceste trei cuvinte înseamnă că mai devreme sau mai târziu va trebui să te îmbraci în costumul de baie. Dacă vrei să îl achiziționezi online, află cum să alegi un costum de baie online pentru a evita achizițiile ratate.

Cum să alegi dimensiunea unui costum de baie?

Contrar aparențelor, problema nu este atât de evidentă. Dacă vrei să ajungi imediat la mărimea M sau S, poți fi dezamăgită. Există riscul ca doar o parte a ținutei tale să se potrivească perfect și, de exemplu, partea de jos a bikini-ului este prea mare. Un bun sfat este de a completa un costum de baie astfel încât partea de sus și partea de jos să fie selectate separat. 

În acest caz, poți alege mai bine un sutien și slip pentru plajă, pentru a se potrivi nevoilor și formei corpului. Drept urmare, este mai ușor să eviți achizițiile ratate și efectele inestetice, cum ar fi chiloții care se lipesc de fese sau cupe de sutien care susțin prost sânii.

Atunci când alegi dimensiunea elementelor individuale ale setului, ai ceva mai ușor, pentru că știi ce mărime a lenjeriei de corp porți. Selectează partea de sus a costumului de baie în funcție de măsurătorile pe care le utilizezi atunci când cumperi un sutien. Mulți producători de costume de baie folosesc chiar aceleași marcaje de cupă.

Ce costum de baie ar trebui să alegi?

Dintr-o piesă, bikini, monokini sau tankini? Acum ia în considerare ce tip de costum de baie va fi cea mai bună opțiune pentru tine. În primul rând, gândește-te cum te vei simți cel mai bine. 

  • Costum de baie dintr-o singură piesă

Până de curând, costumele dintr-o singură piesă erau asociate în primul rând cu moda sportivă și erau folosite cel mai adesea de fetele care înotau în bazine sportive sau de cele care doreau să ascundă ceva. Acum, din fericire, un costum de baie dintr-o singură piesă este o opțiune excelentă dacă vrei să petreci timpul activ la plajă sau în piscină. Nu îți va restricționa mișcările nici în timpul aerobicului acvatic sau în timpul distracției în apă. Dezavantajul costumului de baie dintr-o singură piesă este, desigur, un bronz neuniform.

  • Monokini

Soluția la această problemă poate fi un monokini . Este un fel de compromis între un bikini și un costum de baie dintr-o singură piesă . Monokini este practic un costum dintr-o singură piesă, dar este profund tăiat, astfel încât să expună figura într-o măsură mai mare decât omologul său clasic. Cel mai adesea, acest tip de costum de baie are un stil caracteristic, deci dacă dorești un aspect senzual pe plajă , aceasta poate fi o opțiune bună.

  • Tankini

Un alt tip de costum de baie de luat în considerare este tankini. Este format din două părți, dar diferă de costumul clasic din două piese prin faptul că partea superioară acoperă burta.

  • Bikini( costum din două piese)

La rândul său, acest costum oferă o adevărată bogăție de modele. În versiunea clasică, cupele sunt formate din bucăți de material tăiate în formă de triunghiuri, iar întregul este completat de bretele subțiri care leagă sutienul de gât și spate. Această opțiune poate fi riscantă mai ales pentru doamnele cu sâni mai mari, întrucât un sutien ușor nu îi va susține bine. 

Un bikini de tip bralette, în care sutienul este suplimentar întărit cu curele din țesătură mai solide și două curele de umăr, poate fi o soluție mai bună. Ținuta care seamănă cel mai mult cu un sutien clasic este un bikini balconette. Susține bine bustul cu cele mai adesea cupe rigidizate, datorită cărora asigură confort.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here